You stopped me from shaking when you found me in the rain

Robin Stjernberg on tour 2013 - Olofström, Blekinge
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holje Park, Olofström i söndags rockade vi!

Robin Stjernberg on tour 2013 - Olofström, Blekinge
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var verkligen en liten mysig park i Blekinge, Holje Park i Olofström i söndags rockade vi! Men jösses vad otroligt fin han är, trots sjuk gick Robin Stjernberg på scenen och levererade ett grymt gig. En helt fantastisk dag, börjar ju nästan gråta av mina bilder! Herregud!! Andas...Så fina mina bilder blev. Detta berör mig så sjukt mycket, hans ödmjukhet och underbara personlighet. Tusan känns som detta var sista gången på länge...Tack killar, för en grym sommar, gigs, nya vänner och en otrolig upplevelse! Helt fantastiska dagar. All kärlek och respekt till Robin Stjernberg! Han är värd allt! Finare och gosigare person har jag aldrig träffat, ett hjärta av guld. Tack Madde, för bilderna! Älskar dom. 

Då taggar vi ont i halsen!...tror jag fick Robin´s små baciller efter minst 4 kramar men alla kramar var så värt det, men nu känner jag mest att sova i en vecka...

Jösses vilken fantastisk Rixfm sommar, tack Göteborg! I´m out..

Kors i taket, vilket drag i sommar! Fotografera Rixfm Festival har varit en otrolig upplevelse, jösses vilken fantastisk sommar! Hanna har verkligen gjort min sommar till den bästa, för ett år sen hittade hon mina bilder och nu har vi kontakt mer än någonsin! Jepp, Rixfm festival levererade som heter duga!! Någon mer än jag som avslutade sin Rixfm festival turné i Göteborg, han heter Robin Stjernberg! Och han tog verkligen hela jätte till scen och bara körde järnet, var grymt taggad och hur skön som helst! Denna goa kille kommer min kamera aldrig släppa fokus ifrån. Men mina känslor alltså, Loreen är helt magisk! Denna starka tjej med sin fantastiska utstrålning förtrollande hon mig rakt in i hjärtat, hoppas verkligen jag får fotografera henne igen i framtiden! Inte glömma Mr.Dance himself, Anton Ewald! Han har varit helt otrolig att fotografera i sommar, detta trodde jag aldrig. Att jag skulle få så många bra bilder på honom! 
 
Men vill någon ta hem charmiga Zia?! Förutom att jag tyckte han var lite för ofokuserad på helgen Rixfm festival, men charma publiken kan han! Och vet inte hur många gånger som jag har fått bilder på State of drama, man börjar ju nästan gilla grabbarna..haha! Men tusan vad bilderna blir bra på Emil! Vad säger man söta lilla eurovision vinnaren 2013, så vacker på scenen! Så man kan svimma av ljuva toner. 
 
My art is my freedom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack Rixfm Festival! Vilket drag Malmö!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rixfm Festival 2013

 
Har vi några här som ska till Rix Fm festival i Malmö och Göteborg?! Jag kommer självklart vara på plats! Jag kör mina 2 sista stopp i helgen som jag kan fotografera på, så synd men sant...på grund av för många fotografer/press fick jag inte mitt fotopass till Göteborg men har kanske en liten chans i Malmö. Detta kommer kännas fett konstigt, att vara tillbaka i publiken! Men kommer absolut ta grymma bilder ändå, nu taggar vi scenhäng!! Ses i festival yran! Behöver en kram.
 
Mitt i allt Rixfm festival yran, får man redan på att Robin ersätter Markoolio den 25 Aug i Olofström när dom kör Metalldagen 2013! Hoppas verkligen man kan åka och ta bilder, bara allmänt kram mys! Vem hänger med?! Men varför har det känns som höstdagar denna veckan?! Snälla sommar du får inte ta slut, kommer att sakna dig!!
 
Tack till en fantastisk sommar av en otrolig upplevelse! Att fotografera i fotodiket och uppleva en otrolig show från en annan vinkel, älskar detta!! 

You got me begging for more, can´t hold back.

Rixfm festival @ Växjö
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack Rixfm festival för en underbar kväll i Växjö!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love is a beautiful place when you're in it.

Ulrik Munther @ Ängelholm 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här har vi några Munthra personer! Hälsa på vår lilla Munther allihop, vilket härligt Ulrik Munther gig det blev i Ängelholm! Började stelt med förband men sen fotografera jag hela spelningen i lilla fotodiket, skillnad mot större event. Vilken fin liten kväll i Skälderviken, tack Hiway Event AB för jag fick komma och fotografera!

Never let go of your dreams

Hallå, någon som hänger runt på T.Design Photo?! I helgen blir det roadtrip igen! Kommer bli sjukt roligt, men jag kommer tusan vara övertaggad och övertrött..haha..först Malmö på tidigt på morgonen sen upp till Rixfm i Växjö! Sen väntar Ulrik Munther´s gig i Ängelholm! Efter detta äventyret blir det rena nöjet att redigerar bilder och älskar verkligen sådana dagar som är helt fantastiska! Och gud vad glad jag blir när helt underbara personer gillar mina bilder och konst! Tack för att ni finns. Med detta har T.Design Photo på Facebook fått härliga 120 likes! 
 
 
Pepp, pepp!! Redan imorgon åker jag ner till Malmö, har fortfarande inte packat! Kollar vädret, tusan vad det ändras fort...ska det vara regn eller sol, fick jag inte alls mera klädångest!...typ dö varmt nu! Sa jag att jag är super taggad, fotograferar denna gosigaste, ödmjuka person jag någonsin har träffat på fredag! Både Sommarlovsmorgon och Rixfm festival i Växjö, hit me! Jösses, har inte alls många bilder på Robin Stjernberg! Hur gick det till?...Nämen vad ser jag på Rixfm festival hemsida! Det blir signering i Växjö på Rixfm festival, nu taggar vi lite mera!! Jag kommer att ha fullt upp med både signering och soundcheck eller så ses vi helt enkelt på Stora torget i Växjö! När jag senare går in i fotodiket när showen börjar med press band och fotografera en otroligt upplevelse. Andra gången med Rixfm och jag tror inte det blir sista gången när Malmö kör igång sin festival nästa vecka! 
 
Tänkte åka till Göteborg också, få se men får nog ta nattbuss tillbaka till Skåne om jag åker..lite jobbigt men vad gör man inte för en helt otrolig upplevelse. Hade varit roligt att träffa underbara "fans" igen! 
 
Hey you! See u in Malmö, Växjö, Ängelholm!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I live my dream, I owe it all to you.

 
Efter en lång vecka, har varit så där allmänt trött! Vet inte varför, det är tusan sommar?! Men äntligen helg och bara en vecka kvar till jag åker ner och fotograferar Sommarlovsmorgon i Malmö sen upp till Rixfm festival i Växjö! Sen dagen efter är det Ulrik Munther´s spelning i Ängelholm. Känner mig ganska pepp igen!! Men det har känns konstigt att inte åka på en spelning och ta bilder när hela min sommar har varit helt otrolig rolig med flera gig! Hunnit andas lite mellan spelningarna iallafall..haha..fast det har blivit sena nätter med lite sömn och redgering av bilder, på tal om bilder måste skicka iväg lite till Alex J snart! Men blir inte av...måste fixa bilderna i helgen.
 
Saknar Spanien och utomlands känslan, när vi firade julen där! Så vackert, önskade att jag var där nu! Men vilken grym värme vi har fått lika hett i Skåne, tror jag smälter! Men så underbart, känner mig bara så där glad igen efter varit lite nere...Saknade fotograf livet och Robin så otroligt i veckan! Bara älskar detta, vill jobba med det jag älskar och drömmer om. När Robin Stjernberg vann Melodifestivalen 2013, tror något hände! Denna underbara person och artist vill jag följa och fotografera. Så sjukt stolt över Robin, stort grattis till nomineringen av Rockbjörnen! Galet sjukt, kommer rösta varje dag! Så värd detta. Både Robin och Hanna Fransson (En cola för varje gång någon säger att Hanna är snygg!!..haha..hade blivit många flaskor, men hon är fin!) har verkligen starkt mig som person och fotograf, detta hade jag aldrig trott att jag skulle göra för ett år sen. Jag har blivit mera framåt som person, då jag är inte den mest pratsamma personen. Men när jag verkligen är intresserd av något som foto, musik och design då pratar jag fritt om det! Och bara genom musiken och helt underbara artister, har jag fått så många nya vänner! Hoppas aldrig någonsin jag tappar kontaken med min bästis sen grundskolan, jag tror säkert hon kan säga att jag har blivit mera säkrare på mig själv. Och hej hopp, vad jag fick nya följare och likes på Instagram efter Helsingborgsfestivalen, så glad jag blir! Vad ska jag mera för någon tidning ska upptäcka mig, och bara vad sägs att börja jobba för oss? Men Hanna började själv där jag är nu och se vart hon är nu!! Tror inte jag vill bli något annat nu alltså, har till och med fått kontakt med andra fotografer från Helsingborgsfestivalen och säger att mina bilder är grymma! Man tackar som tusan!! Och andra, du både verkligen jobba med detta eller va är du bara hobby fotograf?! 
 
Måste det var så dyrt att ta sig någonstans och bo!! Robin´s gig börjar tunnas ut! Vart är alla dom där Skåne stoppen?...Så hade så velat åka till Eksjö i Småland när Robin´s turné kommer dit 30 Aug...hans är gig är så sjukt galet och vill uppleva den igen...känner mig pank! Inte nog med det vill jag till Rixfm festival i Göteborg den 18 Aug direkt efter Malmö också, har jag blivit helt galen eller har jag blivit förälskade i detta! Hade varit roligt att träffa andra "fans" också, som underbara tjejer från när jag var i Trollhättan. 
 
Oj, nu bli det den novellen igen! På tal om det, ska få ner en text från huvudet till datan som vi ska försöka ge till Robin på fredag..oj oj...Trevlig helg på er alla fina! 
 
 
RSS 2.0