Gran Canaria vs klassisk jul


 
 
Det hände i år igen, skippade den klassiska god jul och gjorde en roadtrip till värmare breddgrader! Hej hopp! Gran Canaria är fantastiskt vackert, spenderade julen i underbara Bahia Feliz! Detta är kärlek vid första ögonkastet på en ö i Medelhavet! Så otroligt vackert! Vill inte lämna dig...Älskar detta stället! En otrolig resa alla skulle få uppleva, vill berätta allt för er och visa massvis med bilder!! Har njutit av allt och har haft det skönt i solen bland palmerna. Men nu är jag hemma igen efter en veckas jul semester, känns konstigt att jag gick i värmen vid havet nu är man tillbaka på landet i Skåne...Så stor kontrast att detta med 20-25 grader i skuggan är deras höst/vinter och när man landade på svensk mark igen..usch vilket trist väder...Regn, kallt och blåsigt i Malmö! Brrr..
 
Längtar redan tillbaka! Vår terrass uppe i berget var så perfekt, trivdes så bra.

Tack för ett fantastiskt år!

Vilket fantastiskt år med den ödmjukaste och finaste personen jag har träffat i mitt fotograf liv! För ett år sen visste jag inte att jag skulle få så fina vänner och denna killen skulle få en stor plats i mitt hjärta. Evighet tacksam för all kärlek och underbar vänskap. Rösten, själen det var så magiskt i Göteborg i söndags! Lite tekniskt fel med ljudet, så Robin körde Pieces akapella. Åh så bra! Han är så underbart skön, vet inte om det finns ord för det. Till och med mitt namn låter som ett godis, vet de tusan var han fick det ifrån?! Detta är så jäkla stort, verkligen fantastiskt och det bästa året. Stort grattis till Grammis nomineringen för årets låt som är You, så sjukt bra!! 
 
Kolla under katergori Robin Stjernberg, mitt magiska äventyr med denna goa killen. Kan jag verkligen tacka denna killen nog, för allt han gör. Men i februari kommer mitt stora tack med en fin present från några av hans fans. Födelsedag fanvideon kommer bli så grym, ni kommer älska den! 
 
 
 
 
 
 
 

Fantastisk helg!

Vilken fullspäckad helg, men helt fantastisk! Tack Helsingborg, julgalan i Helsingborg Arena kokade i fredags. Fantastisk show med fartfull publik, Darin levererade på scenen så bra han är och Agnes, vilken gudomlig tjej! Men hann knappt landa så gjorde jag en roadtrip till Göteborg med fina vänner för att hänga med Robin Stjernberg i Allum, Partille. Nu måste jag gå igenom och redigera över tusen bilder, någon frivillig?!
 
Snart tar man jul och nyår ledigt, men kommer självklart att ta mera bilder på ett nytt äventyr på lite varmare breddgrader!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You raise me up, when I fall

Robin Stjernberg @ Hässleholm 7/12-13
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack Hässleholm för en fantastisk helg!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken helg, detta tog mig med storm! Men det var värt allt, både storm, tågkaos, snö kunde inte stoppa detta. Men när började Skånetrafiken ställa in tåg för storm?! Det har jag inget minne av att dom har gjort innan..Snö på min födelsedag det trodde jag aldrig! Lika roligt att försöka lifta med Skånetrafiken, men blev häng i Hässleholm med underbara vänner och se Robin Stjernberg på julkonserten. Tack alla fina Hässleholm levererade en sådan wow känsla i lördags! Oförglömlig dag, med mycket kärlek och en otrolig mys faktor. Fantastiska toner, den rösten är magisk! Min födelsedag blev så bra, mina nya vänner är för gulliga...blev inte alls överraskad med tårta och present. Lite jobbigt och skära i Robin med han överlevde..haha..Goa Robin sjöng den mest underbaraste födelsedags sången ever! 
 
Denna helgen blir det Göteborg, hörde att Robin ska visst vara med i Musikhjälpen, han ska gå i Götet och samla in pengar med sin magiska röst på lördag 14 dec. Göteborgare se upp! Hade i tankarna att åka upp lördag då också, men vet fortfarande inte än...men söndagen kör vi! 
 

Counting every second we´re apart.

Kan ni fatta att det är december månad? Inte jag! Detta året har gått så otroligt fort, galet jag firar min 30 årsdag idag. Jepp, jag är född 7 dec 1983! Det är inte många som tror det, jag är runt 20-22. Skåne fick en storm igen och snö, så att göra en roadtrip med Skånetrafiken är bara så toppen just nu! Men idag blir det häng i Hässleholm med underbara vänner och fotograferar denna goa killen i sin hemstad. 
 
Snö på min födelsedag det trodde jag aldrig, nu ska man försöka tag sig till Hässleholm, dagen är här! 
 
 

Träffade några idoler i Malmö

Jag gjorde en roadtrip till Malmö i lördags, fast min röst hade försvunnit och kände på mig att en förkylning var på väg igen...Trots detta fotograferade jag idolerna 2013, och vilken härlig stämning det var på Triangeln köpcentrum! Möte upp fina vänner med scen häng och underbara minnen under dagen. Åh, så bra det var! Fantastiska Sandra, hennes version av "You" är så sjukt fin. Hon var underbar och fin mot oss fick en gullig kram av henne innan dom gick, hon tog allt till sitt hjärta det vi sa till henne. Och vad säger jag om söta ängeln och blomman Matilda, hoppas hon fortsätter med musiken! Fantastisk röst! Vad är det med en gitarr och killar?! George och Jens är hel grymma. 
 
Men det var inte rätt tid att förlora rösten med förkylning...nu när jag har fullt upp i december. Chillin home men är nog hellre frisk och taggad till ett Robin gig än att få en förkylning mitt i allt roligt! Kan någon trolla? Måste bli taggad snart! Roadtrip till Hässleholm om 4 dagar, gör allt för denna jäkla förkylningen med hosta ska försvinna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0