I caught myself smiling for no reason...then I realized I was thinking about you

Oscar Zia @ Helsingborgsfestivalen 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It doesn’t matter what I try to do, I can’t hold back

Anton Ewald @ Helsingborgsfestivalen 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Music is what feelings sound like

Eddie Razaz @ Helsingborgsfestivalen 2013
 
 
 
 
 
 
 

I'm keeping my cool, I ain't tryin to freak out

Eric Saade @ Helsingborgsfestivalen 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vem var i Helsingborg i lördags?! Dom där minuterna, ljuset, upplevelsen var verkligen sjukt galet! Hamnade mitt framför Eric Saade fantastiska Coming home tour i fotodiket och vilket drag det blev när Saade var på hemmaplan igen! Det är verkligen något extra när han är hemma i Helsingborg, det var fantastiskt att fotografera honom från fotodiket! Man ville inte gå därifrån efter tre låtar...Och detta är inte ens alla bilder jag har! Känner mig peppad till Rixfm i Växjö! Men tusan det var den bästa dagen på hela Helsingborgsfestivalen! Sa hej till Alex under signeringen på Nickelodeondagen, och sa att han gillade mina bilder på Twitter och han kände igen mig då, ska skicka flera bilder till honom. Jag hängde med andra fotografer och självklart underbara Hanna fransson, som är så otroligt fin! Så konstigt men älskar det, och fick ett RT på Twitter från en viss Saade också under lördags kvällen. När jag skrev; "Vilket drag ikväll! Fantastisk att fotografera dig från fotodiket, ses på Rixfm i Malmö!"
 
Hej hopp, ha en trevlig måndag alla fina! 
 
 

Where there is love, there is life

 
 
 
 
 
 
Då säger vi hejdå till Helsingborgsfestivalen 2013, har varit helt tre fantastiska dagar! Upplevde och fotograferade verkligen från en annan vinkel, sjukt roligt. Älskar detta fotograf livet! 

Vilken känsla Helsingborgsfestivalen bjud på!

Nu kör vi Helsingborgsfestivalen, men det blev visst en blött start på festivalen! Hallå, vart tog det fina vädret vägen?! Som Skåne har levererat dom senaste 2 veckorna...Men det hör väl bara till när Helsingborgsfestivalen drar igång. Till slut slutade det änligen att regna, och solen tittade fram. Kvällen slutade med ett par remmar och redigering av bilderna. Det går verkligen snabbt i svängarna med fotopass, in i fotodiket fotografera 3 låtar ut ur fotodiket, men vilken känsla! Idag kör vi igen, hoppas på mindre nervösa nerver...Men här en grym tjej vid namn Miriam Bryant! Sean Banan har humor som heter duga! Igår röstade vi gult i Helsingborg. Denna känslan med fotopass men så konstigt fortfarande, känner mig som nybörjare bland alla andra fotografer som bara glider in och tar hel grymma bilder...haha..men tack och lov för att Hanna Fransson också springer omkring där! 
 
Idag byter jag Sean Banan och Miriam Bryant mot H.E.A.T! Helsingborgsfestivalen andra dag, som bjuder på fint väder från början dessutom. Hoppas vi ses i vimlet! 
 
 
 
 
 
 

I'll fly across the globe, I'm coming home ´cause your heart is my home.

Coming home tour @ Trollhättan 19/7-13 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På lördag kör vi igen! Ses på Helsingborgsfestivalen, så sjukt peppad!! Imorgon fotograferar jag med fotopass, ska bli så kul kuligt. Ta min kamera till en ny nivå!

Black and white

Eric Saade Coming home tour @ Trollhättan 19/7-13
 
 
 
 
 
 
 
 

Counting every second we´re apart, yeah I can run forever to where you´re

Robin Stjernberg on tour @ Trollhättan 19/7-13
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crazy beautiful

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var värt varenda krona, resa, skratt, vänner, leende, känsla, värme! Hotellet låg precis vid scenen/festivalen känner lyx! Men var jag utomlands?..stek varmt! Bara älskar sommaren och festivaler, kan det finns något bättre än känna allas lycka och glädje! Vilket gig Robin Stjernberg bjud på i Trollhättan, med mycket kärlek. Han frågade chans på publiken flera gånger, allt började med "Ni är skitsnygga ikväll"! Eric Saade´s "Coming home tour" är verkligen en galen perfekt show! Knäppte ett par magiska ögonblick, måste säga att mina bilder blev sjukt bra bland ett hoppande folkhav som heter duga!! Och Saade´s show är en riktig utmaning inom fotografi. Rök, ljuseffekter, och explosiva dansare! Men fy tusan vad jag är nöjd med bilderna! Magisk! Ljuset, ögonblicket, djupet och självklart artisten i fokus. Vill någon ha dom?!
 
Denna resan till Trollhättan kommer jag aldrig att glömma! Vilken dag, kväll, natt och helg eller vad säger man!? Otroligt roligt att träffa nya fans! Men synd att man var tvungen att hålla sin plats till Eric's show! Den killen alltså! Så träffade aldrig goa Robin på kvällen...men så sjukt roligt det har varit!! Eller vänta träffade jag Robin?? 
 
Kram på er där ute! 
 
 

Oscar Zia, a completely normal boy

Oscar Zia @ KuliJuli Helsingborg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tivolirock 2013

Darin @ Tivolirock 2013 Kristianstad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t know what hit me but I know I need some more

Jösses vad denna killen är grym, jag är mållös...Vill bara ha mera...Darin rockade loss på Tivolirock i Kristianstad! Måste bli mera Skåne! Men sommar skägget var kvar..haha..ser lite äldre ut om jag jämför med mina bilder från Rixfm förra året. Har mina bilder blivit bättre eller vad?! Älskar dig Canon EOS 500D och Tamron 2.8 Tack till fina och underbara Hanna Fransson, som ger mig råd och tips! Och jag pratar mera än någonsin med henne.
 
Jag kände av Tivolirock i Kristianstad! Och det känns som jag hade åkt Skåne runt! Varmt, dammigt, lite vrål, elgitarrer men härligt att se alla fotoackrediering fotografer ta bilder i väntan på Darin. Nu lär jag mig lite till, men saknar upplevelsen från Rixfm! Ett stopp till den 1 Aug sen är det Växjö! Men om jag bara visste, fick en kommentar på Instragram om jag var fotograf eller publik! Jag hade kunnat komma in backstage för hon jobbade på Tivolirock igår!! Men gud vad härligt det hade varit, tänkte aldrig på att söka fotoackrediering bara för Darin. Kanske nästa gång, för det var ju bara Darin som jag ville fotografera. Fanns så många andra artister också som jag inte visst om ens! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby I can’t wait to see, is it me or is it getting hot in here

Efter lite paus från att fotografera artister blir det Tivolirock 2013 i Kristianstad på lördag! Jag ska riktigt rocka loss med hela mitt huvud..haha..nej, tack men förbered er på massproduktion för jag ska fotografera Darin när han gör sitt turné stopp i Skåne! Riktigt peppad till Darin´s turné, den killen har sina sköna moves som heter duga med en guld röst!! Kommer äntligen få knäppa grymma bilder på denna grymma kille, när jag missade hans stopp i Malmö tidigare i vår. Hit me!
 
 
 
 

A walk to the beach

Men hallå, vart tog sommaren och solen vägen?! Stek varmt igår på en mysig liten karneval i Landskrona! Mina första remmar, yummy! Men inget slår Helsingborgsfestivalen, senare blev det en skön promenad till stranden där det var helt underbart fint. Men titta på himlen bara! Knappt redigerad, lite kontast och lagt till lite varmare toner. Fotograferar med Canon EOS 500D! 
 
Så super peppad till Trollhättan den 19 Juli, så jag vet inte vad jag ska göra!!! Tar min skönhet till en ny nivå och fotograferar både Robin och Eric på samma kväll, säg hej på det! 
 
 
 
 
 

You may be out of my sight..but never out of my mind

Hej på er! Vad har hänt med vädergudarna?! Otroligt varmt dessa dagar i Juli och äntligen känns det som sommar!! Vill inte att sommaren ska ta slut! Har solat, badat, grillat, cyklat, glassat mig och fixat till mitt sängbord som jag målade vitt, som jag skulle gjort för längesen...I mellan alla bilder jag tar, kanske blir en sväng till Ängelholm eller något annat roligt med vännen! 
 
Nu står det inte länge att Robin Stjernberg kommer till Helsingborgsfestivalen (dock bara till Sommarlovsmorgon 9 Aug, Malmö), så nu är resan till Trollhättan den 19 Juli är bokad!! Nu kan jag andas igen, fotograferar Robin Stjernberg och Eric Saade på deras fantastiska turné igen! Vad jag är taggad till tusen!!! Lovade Alex att knäppa en grym bild i Trollhättan till hans Instagram..haha..och han svarade mig med bästa! Kommer bli en lång bussresa på över 4 timmar men en grym upplevelse att fotograferar två grymma killar igen och tar min kamera och objektiv till en ny nivå! Men är riktigt peppad till Darin turné på lördag redan, den killen har sina sköna moves också som heter duga med en guld röst!! Wiie!! Vad jag älskar sommaren, kan aldrig bli för mycket!! Ha en skön dag i solen, kram. 
 
 
 
 
 
 
 

I live my dream, I owe it all to you

Detta att följa sin dröm är en viktigt sak i livet! Känslan är där varje gång och man känner ett rus genom kroppen som egentiligen inte går att beskriva. Att stå och slava som biträde i en mat affär, ta hand om äldre eller dom här klassiska jobben är verkligen inte min grej! Jag vet att media/foto är en svår branch men mitt brinnande intresse för bilder har bara växt och växt, stort hjärta för konsert och -festival där av det stora intresset av artister och musik med underbar personlighet. Men också landskap och -natur, porträtt bilder och självklart närbilder. Att jobba för en tidning eller bara frilansa för någon, vilken dröm! Men min grafiska sida finns också där bildbehandling med olika bilder till en ny plus webbdesign, älskar att fixa till bloggar! 
 
Kanske spara ihop till en skönhet, känner mig iallafall otroligt glad just nu! Vintern var en pina, våren blev bra men det kommer aldrig slå sommaren 2013! Tack fina underbara Hanna Fransson som har gett mig mera självförstoende och gjort mig till en starkare fotograf. Snart ett år sen jag fick kontakt med henne, då jag fick kommentaren helgrymma bilder! Och jag har aldrig gjort så här mycket roadtrip som jag har gjort denna våren/sommaren, tack vare alla fantastiska artister på fb/twitter/Instagram får man helt underbara nya vänner! Detta hade jag aldrig trott för ett år sen när jag skapade min sida/blogg, så nu är min fb sida T.Design Photo och bloggen snart ett år också. Har hänt mycket på kort tid som med min artikel i Allers foto tidning, fotopass till Rixfm och att en bild från Rixfm i Jönköping har blir utlånade till företag och tidningar är ju bra meriter som jag kan ha med på mitt CV. Börjar att gilla detta foto jobbet från diket, en sann upplevelse! Mina bilder blev magiska!!! Och få fotopass att fotografera från diket måste ha varit det sjukaste som hänt i år! Hoppas verkligen jag får till Växjö också, otrolig upplevelse. Denna gången ska jag fråga Hanna om hon kanske kan använda någon av mina bilder på festivalen´s hemsida! Och som ni ser har jag blivit pryl galen med autografer på, snart får jag inte plats! Tror jag har nästan allt som man kan köpa av Robin´s saker..haha..oops! Men tusan, tror jag upplever mig själv att jag har börjat prata mera skånska för jag träffar Robin...what?! Och snacka om att jag vill träffa honom igen efter jag har sätt bilder från dagens gig, bara älskar när artister är mera personliga och pratar med en som vilken vanlig svensson..haha..Och JA! Jag bor i Skåne land! Den platta delen av Sverige..haha..åker efter åker efter åker...
 
Oj, förlåt! Nu blev det rena romanen...Om inget annat inträffar, fotografera jag "Darin tour 2013" i Kristianstad den 13 Juli. Kommer äntligen få fotografera denna grymma kille, när jag missade hans turné stopp i Malmö tidigare i vår.
 
 

I'm figured out, home is where your heart is around

Jag går fortfarande på moln, vänner!! Eric Saade använder mina armband  i denna absolut vackra musik video av "Coming home"! Jag känner kärleken, känner mig så glad!! Grattis till över 100 000 viewers på youtube! 
 
 
 

Oh yeah I swear I´m watching you shine tonight

Hejsan hopp! Här kommer lite bilder från Robin Stjernberg´s signering i Hässleholm den 25 Juni. Och varför så underbar, Robin Stjernberg?! Oj! Det första som händer är bara så helt normalt alltså att träffa Robin på Hässleholm station, han kände igen mig och sa - Ses sen! Fantastisk dag, fast man kände sig som en blött katt när Robin sjöng! Vet att han är töntig och sånt men det är därför jag älskade honom, att han gillade min nalle så mycket, så han la upp på den på Instagram plus att den har varit med på filmklipp! Och ett armband som han började använda direkt och jag fick min Rixfm Jönköping bild signerad! Känner mig inte alls lycklig!! Träffade underbara Hanna Fransson också, alltid roligt att se henne! Sen iväg till Ullared, så missade Kosta signeringen, så hem kommen från Ullared och får världens bästa videohälsning av Robin Stjernberg när han var i Kosta!!  Den dagen kunde inte bli bättre! För underbar alltså och rena överraskningen för jag visste inte ens om det!! 
 
Jösses vad det lockar att åka till Trollhättan den 19 Juli! Fallens dagar med både Eric Saade och Robin Stjernberg. Nää..nu lockar det mera och mera..tror jag beställer snart buss biljett alltså! Se fallet också, hade varit coolt! Vi har inget sådant här nere i Skåne..haha...Eric är direkt efter Robin! Hoppas på signering kanske under dagen. Vill ju se Eric´s helt otroliga coming home show igen, så man måste kanske stå kvar för plats! Men "Find Robin" alltså, han kan ju inte stå still alltså den killen...fast har träffat honom ett par gånger nu ändå och han vet när jag ser hans turné nu..hehe..Vill så fotografera Eric en gång till, två flugor i en smäll!
 
Hoppas det jag läste är sant!! Robin Stjernberg kommer till Skåne och Helsingborgsfestivalen den 27 Juli, står under program på Helsingborgsfestivalen´s hemsida men inte Nickelodeons! Blir lite knäpp på vissa personer..när dom tror vet allt och tror dom alltid har rätt!! Bara för det inte står på Nickelodeons sida kan ju dom lägga till flera artister...blir så less..orkar inte! Men gud vilken skön kommentar jag fick från Robin Stjernberg på Twitter!  Vet inte vem som är mest förvirrad när Allsång på gränsen sänds..haha..men fick allvar rysningar ikväll, så fin! 
 
 
 
 
 
Instagram: @thheresehenriksson
 
 
 
 
 

Men titta min artikel i Allers FOTO tidning!

Äntligen, äntligen!!! Min bildbehandling artikel "The Dark Hunt"  finns nu i Allers FOTO tidning sommar nummer!! Är jag glad eller vad?! Ler varje gång jag ser den, jag gör allt i Photoshop och är super nöjd med artikeln! Vill bara göra flera, men vart försvinner tiden? Min bild av Robin Stjernberg´s låt "You" står stilla i tiden...Men spring och köp vänner! Den finns att köpa på Pressbyrån och vanliga mat butiker där alla tidningar finns. Om ni vill se flera bilder jag har gjort gå in på min DeviantART sida T.Design Studio
 
 
 
 
 
 

One, two, three...

När man får ett härligt mail och man bara ler! Klädmärket Resteröds frågade om dom fick låna min bild från Rixfm festival i Jönköping på Oscar Zia, där han använder deras blåa skinnjacka! Dom hittade bilden och tyckte den var jättefin, man tackar och jag kan säga att jag är grymt nöjd med bilderna från festivalen! Fotograferar Zia den 16 Juli på KuliJuli i Helsingborg! Checka gärna in sidan https://www.facebook.com/RESTERODS?directed_target_id=0 
 
Håller tummarna och alla tår att jag får min ansökan om fotoackreditering till Rixfm i Växjö den 9 Aug godkänd! Så gör vi om det igen! Men ingen Oscar denna gången men en viss annan stjärna som heter Robin. 
 
 

Vadå yolo?

Snacka om att jag gjorde en yolo igår! Galet rolig roadtrip med vännen till Båstad med övernattning och Anton´s gig på Madison med jättedåligt ljus, rök och ljus effekter, trångt och allmänt kaos! Det var riktigt "Madness @ Madison in Båstad" Blev mindre bilder än jag trodde, men tusan vad Anton Ewald är grym! Och se och höra en artist live är rena upplevelsen! Haha...1 Juli är verkligen en dag som jag kommer att komma ihåg, samt att jag blev blivande brunett! Hel blond till slingor till kastanj brun hårfärg...varför har jag inte gjort det innan?! Älskar min nya hårfärg men behövs en helfärgning till så inte slingorna går igenom. Och jag har aldrig åkt runt så här mycket som jag gör nu, så roligt att jag träffade Madde på Instagram under Eurovision veckan i Malmö. Och tack till underbara Hanna Fransson som har fått mig till att komma fram som en starkare fotograf och fotoackreditering på Rixfm festival i Jönköping var en sådan fantastisk upplevelse och taggning att jag vill fortsätta inom fotografi. Imorgon tänker jag ansöka om fotoackreditering till Rixfm festival i Växjö, hoppas verkligen jag får denna gången också! 
 
Om tre och en halv vecka blir det fler bilder på Anton när han kommer till Helsingborg den 27 Juli! Jag står på fotoackreditering listan, håller tummarna och alla tår att jag får fotopass till Helsingborgsfestivalen också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magical summer

Men hej alla fina!
Dåligare uppdatering får man leta efter...Sen Robin Stjernberg´s turné i Karlshamn och Oscar Zia i Helsingborg har jag haft fullt upp! Men hejsan vad roligt jag har haft och har det, jag älskar sommaren och alla upplevelser, roliga stunder, minnen, familj, vänner, roadtrip, festivaler, events! Och mitt i allt lånar Danny min Rixfm bild från Jönköping, som jag ser på hans Instagram! Midsommar firades i vackra Ängelholm med familj och släkt. Där vi hade en stuga i en hel vecka, där i mellan hann jag äta jordgubbar, fotografera, grilla, dricka, sova, cykla, gå ner till stranden, skratta, ha roligt i svenska sommar vädret utan dator, Eric Saade skriver till mig på Twitter, använder mina armband i Coming home videon och jag träffar Robin Stjernberg i Hässleholm. Sen i väg igen och shoppa i Ullared! Måste verkligen älska Gekås, så mycket snyggt man fick hem. Men världens sämsta nät i skogen...Samtidigt visste jag att Robin signerade i Kosta den helgen, men fick rena överraskningen av en vän från Växjö, för jag visste inte ens om att hon och Robin hade gjort en videohälsning till mig! Helt underbara! 
 
Imorgon blir det en yolo och åka se Anton Ewald i Båstad! Bo på vandrarhem med vännen, kommer bli super roligt! Tack vare alla underbara artister, har jag hittat så många nya vänner. Glöm inte att följa min sida på fb https://www.facebook.com/tdesignphoto där jag uppdaterar mera! Och såklart min Instagram @thheresehenriksson
 
 
 
 
RSS 2.0