Not even the SWAT could put you behind bars

Robin Stjernberg on tour 2013 - Karlshamn
 
 

Give it a minute and we'll laugh it off

Oscar Zia @ Barnensdag 2013 - Helsingborg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Hit me fool me break me pulling me down

Denna killen är helt fantastisk! Robin Stjernberg levererade en otroligt show i Karlshamn på hans sommar turné, så mycket kärlek och känslor! Vilken otrolig grym kväll som man måste uppleva live, han är verkligen helskön den där killen! Bilderna blev så fina och är helt okej, men rixfm festival bilderna blev mera magiska! Men det är bra att få träna på inomhus ljus, svagt och mycket effekt ljus är svårt. Hoppas hans turné kommer till Skåne, vill så fotografera honom om och om igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 

I´m watching you shine tonight, like the big bright city lights

Robin Stjernberg @ Rixfm Festival 2013 - Jönköping
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack för en fantastisk show Jönköping!

Känslan att gå upp bakom scenen och fotografera Robin med publik!! Premiär kvällen för Rixfm festival i Jönköping var en sann upplevelse! En fantastisk kväll, börjar att gilla detta foto jobbet från diket, mina bilder blev magiska!!!
 
Rixfm Festival 2013 @ Jönköping
 
 

Rixfm Festival 2013

Det är äntligen dax för premiären av Rixfm Festival 2013 i Jönköping!! Taggad till tusen, känns som jag går på högvarv!!! Men samtidigt känner jag typ fjärilar i hela magen och lite små virrig och pirrig över att jag SKA fotografera med fotopass i diket!! Detta är fortfarande det sjukaste som hänt i år!! Ah ooh what a feeling! All denna festival yra alltså kommer svimma på kuppen. Men tusan vad gött! Jag vet, jag vet!! Att Malmö kommer leverera en tusan bra festival....shhh..hemligt..Nu fick jag den där pirriga känslan igen, vid denna tiden imorgon är man i Jönköping om allt går planerat det vill säga. Varför är packning lika svårt om det handlar om dagar, veckor, månader?! haha..man skulle haft en klädd assistent! Och vilket underbart sommar väder Sverige har fått, vad hände där liksom! Som man inte hade nog klädångest inför lördag, men vet nog vad jag kör på. På grund av att jag är i diket, vill jag vara formell/rätt kläder. Men jacka eller inte jacka det är frågan?! 
 
Undrar hur jag delar på mig när Robin sound checkar och Anton signerar...haha..och tvärtom! Stort problem, men det bästa är nog att köa först sen om man hinner till soundcheck. Något signerat vill man ha! Vet inte varför jag har blivit pryl tokig på sistone...Kommer fotografera med mitt normala 18-55 mm objekt, men vet att mitt zoom tar så mycket bättre bilder! Blir nog alldeles för nära, för man kommer nära scenen i diket. Mitt zoom är på 55-250 mm. Hur ska man lyckas sova när huvudet går genom lördagen om och om igen?! Men kommer aldrig bli som man tänker...Detta är galet men ses kanske där ute i festival havet! 
 
Rixfm Festival @ Malmö 2012

Let the music come and take you on. It's very simple, just believe it

 
Komsi, komsi sommaren, nu är det festival och konsert tider! Premiär för Rixfm Festival i Jönköping nu på lördag, kan någon förklara detta?!! Vart försvann tiden? Men kommer bli galet och sjukt roligt, men tusan vad nervös jag kommer att vara, första gången med fotopass! Hejsvejs börjar på toppen, va?! Fick värsta mailet av Hanna, där hon beskriver hur det går till att fotografera i diket. Vet inte om det lugnade mig eller det gjorde mig mera nervös!..haha..Såg ett youtube klipp från alla rixfm stopp 2012, vilket drag! Och man ser diket, kan inte tänka klart att jag kommer stå där och fotografera på lördag, känns overkligt! Men vilken dröm och chans Hanna har fått mig till. Packning i veckan, och då kom klädångesten! Vad ska jag ha med mig och själva resan upp kommer ju bli som en upplevelse i sig själv, men av i Växjö, där jag ska träffa en vän och ha sällskap upp tll Jönköping. Eventbyn öppnar 13.00 med signeringar hela dagen, undrar när Robin signerar? För vi är nog inte framme förrän vid 15.00 kan jag tro, men det bästa med fotopass att man kan gå fritt (till signeringar) annars måste man stå vid staketet hela tiden för att få bra plats längst fram. Kameran kommer att vara laddad...haha..eller kanske måste ha ett större minneskort! Och veckan där efter Robin´s spelning i Karlshamn!! Måste få fram lite udda frågor till Robin på lördag kanske, om jag kan få fatt på duracelkaninen! Han är så skön, när han har svårt för autocorrect i mobilen. Men min roadtrip till Rix Fm Festival den 17 Aug kommer ju bli kaos, om ryktet är sant kommer Saade till Malmö!! Varför släpper inte Rixfm hela turnéplanen?! Hanna är den som sitter inne med hela turnéplanen, som läggs ut bit för bit..haha..Ge mig, tjejen! Och kan ni tänka er att det är snart 1 år sen, den 29 Juli 2012 var den första gången jag fick kontakt med fina och helt underbara Hanna! Nu är hon pressansvarig för Rixfm festival 2013 och har sommarens lyxigaste jobb som festival reporter. 
 
Tack alla underbara som följer min T.Design Photo sida! 81 likes!! 100 innan sommaren är slut, tro?! 
Imorgon är det tisdag sen hoppar vi direkt till lördag va?! Nä...nu blev det rena romanen igen av text..haha..Hörs!
 
RSS 2.0