Thoughts and selfie

Ibland känner jag inte alls för att blogga, tänker att är det ens roligt att lägga ner tid på mina tankar och det jag gör. Är det någon som läser mina meningar, tittar på mina bilder? Får fina kommentarer ibland hur sjukt fina bilder jag tar, men varför upptäcker ingen mig för den jag är?! Någon som vill ha mina bilder ens, men jag har viljat att kämpa tills jag är där. Ska försöka skriva ett litet inlägg varje dag, är fotograf rakt in i själen. Älskar detta, är lycklig och tursam att jag verkligen har denna talangen. 
 
Vardag veckan är slut, nu tar jag helg. Imorgon blir det bara mys är ledig, hejsvejs! Kryper nog upp i soffan och ser äntligen Catching fire. Men känner mig lite kluven, är inte lika peppad till Melodifestivalen som förra året så här två dagar kvar till detta spektaklet. Men tusan vad jag älskar det ändå! Hade velat åka till Malmö på lördag dag för att fotografera lite, samtidigt vill jag bara vara hemma på landet med värsta mys faktorn kanske göra Nutella milkshake och slippa vädret som är bara så kallt, jobbigt och det kan gå någonstans...
 
 
Tack för alla fina där ute som lyser upp mina dagar!
 
 
 
 

Life is beautiful..

Jag väntade tålmodigt på mina smyckesdelar till ett budskapshalsband, som det kliar i fingrarna att göra ett eller två...och igår äntligen kom dom, blev kär direkt! Har jag varit sugen att shoppa detta länge eller vad? Ta upp min smyckes design kanske? För det är så kul, en del personer uppskattar det och tycker det är fint jag gör. Och för att klickat hem (länk) (länk)  innan helgen var det en snabb leverans, sjukt billigt och för snyggt. Jajamensan, jag är super nöjd! Försöker göra det bästa av dessa kalla mörka vinter dagar jag är så jäkla trött men det mest viktiga är att jag lever, skriver, skapar och inspireras! 
 
Nu ska detta fixas! 
 
Sa någon att jag var fotosugen?! Om jag inte vill frysa till is utomhus i snökaoset till Skåne, så fotograferar jag lite sjukt mysigt inomhus inspiration. Om jag får tid till att fotografera min inredningen igen kommer jag absolut göra det, älskar lantligt romantiskt. Man borde ha mera snyggt, men inte blivit av. Har mycket vita och gråa nyanser och blivit tokig i stjärnor! 
 
Kram, finisar! 
 
 
 

Bahia Feliz, Gran Canaria 2013

Drömmer mig bort igen...
 
Nu har den riktiga vintern kommit till Skåne med snö, inget roligt väder...kan någon påminna mig att jag gillar inte vintern allt är bara trist, kallt, mörkt, blåsigt och psykist jobbigt för en skåne tjej som älskar värme, ljus och frihet. Gud vad jag saknar sommaren! Och det är inte ens februari...hoppas för en tidig vår. Att känna solen strålar i ansiktet, vatten brus, sand mellan tårna och vackra solnedgångar. Så fotosugen, all frihet kameran leverarar med minnen och grymma sommar bilder speciellt konserter.
 
 
Detta var min andra jul i Bahia Feliz på Gran Canaria, och det var lika vackert och underbart. Liten mysig semsterby vid namn Blue Village Bahia Feliz med lägenheter uppe i bergen. Tre områden med ett huvud hotell, vi bodde på området Tres vidas. Riktigt, riktigt fin lägenhet. Nyrenoverat, fräscht och fina rum. Hade en egen liten trädgård med utsikt som heter duga, där jag solade mest. Blåste en härlig bris. Frukosten var sjukt god, fattades ingenting där. Pannkakor med Nutella, du är saknad. Mums! Trivdes bland palmerna i december, detta är helt fantastiskt! Flyger ca 5 timmar (fast resan är dryg och jobbig) och du får en grad på ca 22 i skuggan på vintern. Kan jag mera säga att jag älskar detta stället. Hade lätt kunnat vara där 2 veckor, denna vackra plats! 
 
Saknar denna veckan så otroligt mycket! Allt är så himla fint, men jag hamnar mest bakom kameran där jag trivs och inte framför...Blev många fina bilder jag är nöjd med!  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday present Robin Stjernberg

Har äntligen lyckas uppdaterat min header till den brunetten jag är idag och detta får bli det första inlägget för i år. Okej, jag vet dålig uppdatering så här i vintertid...Men jag planerar fullt och sitter med en "no eye dry" present till den mest ödmjukaste artisten jag träffat. Denna kärleken till Robin och det starka bandet mellan fansen kallad "Stjernor" är helt underbart, så fina bilder och texter jag får. Han gillar bilder på Instagram och skriver till en, fm och RT på Twitter denna killen bryr sig. Att fixa min överrasknings present till honom, är värd varenda sekund. Grattis fanvideo på Youtube, dvd-omslag och fanvideo, Hogwarts brev, magisk silverring, snacks som man kan "die for" och ett budskaphalsband kommer bli gjort till denna stjärnan också så väntar tålmodigt på mina smyckesdelar, kliar i fingrarna...och vill bara visa allt men kommer bli så perfekt i februari! 
 
När andra fans säger; Jobbet som jag lägger ner på denna stora presenten till honom.. Att jag är så bra och det är jättefint gjort, Robin kommer bli så glad. Det värmer verkligen, men det är så otroligt roligt att fixa!
 
 
Detta är till Robin Stjernberg när han fyller 23 år, 22 februari 2014. Jag kommer att skicka en låda med dvd grattis fanvideo, brev och presenter .. vill du vara med? Skicka in senast 8 februari till min mail; thheresehenriksson@hotmail.com. Så låt oss gå kreativ för en rolig födelsedags present till Robin! Han är värd allt. Efter ett oförglömligt 2013!!
 
Fanvideo; Skicka bild eller video med grattis hälsning.
Personligt brev; Skriv ett personlig text och skicka ett foto av dig / Robin. Skriv din stad. Min tanke är att breven ska likna Harry Potters brev från Hogwarts.

Massor av kärlek, Tess
 
 
 
 
 
 
 
 
 It starts to look like something, but not ready yet....
RSS 2.0