Göteborg

Är helt slut efter min galna, värma men fina roadtrip till Göteborg, det var så otroligt roligt! Men ibland kan det bli för mycket, både av stress, vätskebrist, inte kunnat äta, sömnbrist. Så jag mådde lite dåligt av värmen. Men det värmer i hjärtat att höra alla fina kommenterer på mina bilder. 
 
Det går fort i svängarna, imorgon lämnar jag Skåne igen för en ny roadtrip och har fanatstiskt roligt av mina sista semester dagar. Juli har gått så otroligt snabbt men så sjukt roligt! På måndag börjar jag min media kurs igen...men inte deppa för det för nästa vecka börjar Rixfm Festival turnén!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You stopped me from shaking when you found me in the rain

Roadtrip Göteborg ikväll och mys med fina vänner. Imorgon blir det Lotta på Liseberg! Har så otroligt många fina bilder på honom, och mina närbilder på honom. Får jag säga att han har så sjukt fina ögon! Min passion för att fotografera Stjernberg har blivit ett faktum, denna killen blir så bra på bild. Farlig effekt att jag vill följa hans resa. 
 
Skulle fått mitt mail om "press" till Rixfm festival för det var 2 veckor i fredags till Växjö! Men jag har inte fått det, men dom är så otroligt sega vad det gäller allt. Hoppas verkligen jag får det nästa vecka, men jag vet att jag har mitt fototillstånd genom Lionheart men vill gärna ha det skriftligt också. Det går åt mycket pengar att åka på Rixfm gigen, men jag får tillfälle att ha fotopass som jag är så otroligt glad över. Kan kanske få resersättning av min media kurs jag börjar igen den 4 aug. 
 
Robin Stjernberg @ Sommarrock, Svedala 12/7-14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar mys

Hej alla, i högsommar värmen! Blir allt lite bortskämd av denna värmen, men detta är helt underbart.  Kan sommaren stanna förevigt?! Mellan alla roadtrip och redigera bilder, njuter i fulla drag av att sola, bada och bara ta det lugnt. Sommar mys, så allt bra ibland att bara vara hemma. 
 
På söndag åker jag till Göteborg, Lotta på Liseberg sittplatserna gick sjukt fort, så är otroligt glad att jag fick en plats. Sitter i mitten av allt, så jag är inte lika långt fram denna gången. Så mitt zoom objektiv är min vän, men ser det bästa i allt att jag är där live för första gången. Tagga 28 juli!! Snart packa väskan igen och on the road again. 
 
Och äntligen har fått min skönhet, iPhone5s är guld värd efter 4 år med 4:an!
Bada lugnt! 
 
Följ mig på Instagram: @thheresehenriksson

Should've named you trouble

Opel - The big fan of summer, Kristianstad 8/7-14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I live my dream, I owe it all to you.

Robin Stjernberg @ Allsång i Linneparken, Växjö 7/7-14
 
 
 
 

Sommarbris

 
Det har varit helt fantastiska 2 veckor! Så mycket sommarbris, älskar dessa sena sommarkvällarna. Att känna frihet och inte tänka på en tråkig vardag. Men har bara 2 veckor kvar av min ledighet, men augusti kommer bli så fin. Är så otroligt glad, fick reda på att jag har mitt fotopass för Rixfm Festival! Ska bara, hoppas verkligen jag får mitt mail att jag har mitt fototillstånd också. Om 3 veckor är det turné stopp i Växjö, pepp!! 
 
Träffar så fina människor, men tiden går så fort. Låt det vara sommar för evigt! 

Summer roadtrip

 
Äntligen, nu börjar ett äventyr av sommar roadtrip. Ledig, bara känna frihet och mys! Kommer bli så himla roligt, att åka runt det jag älskar att göra som är att fotografera. Redan på fredags kvällen fotograferade jag Sanna Nielsen i Löddeköping. När jag äntligen började blogga igen, så åker jag iväg. Men kommer försöka blogga, följ min Instagram @thheresehenriksson där jag uppdaterar mera.
 
Detta att packa, är inte min grej! Total klädångest, måste veta vad jag ska för kläder på ett gig på måndag. Kommer att ha med mig för mycket, åker på 9 dagar äventyr och det är klädkaos!
 
Ha en mysig sommar, alla fina!
 
 

I´m so excited, I just can´t hide it

 Instagram: @thheresehenriksson
 
Kan inte sluta le, fick ett fantastiskt mail. Denna lycka, kan fortfarande inte fatta det som hände igår! Är så otroligt glad och förväntasfull. Jag kan få fotopass genom skivbolaget Lionheart till Rixfm Festival och ge mig fotocred! Har nu sökt pressackreditering till Rixfm Festival i Växjö, Norrköping och Malmö. Sommar roadtrip, snart kör vi!
 
Jag har alltid velat skriva till Lionheart, sen jag började fotografera Robin Stjernberg. Men har aldrig blivit av. Men nu tog jag chansen att maila om mina bilder, för jag ville ha fotopass till Rixfm Festival detta året också. Förra året fick jag hjälp av Hanna Fransson att få fotopass, men tyvärr har hon andra spännande äventyr denna sommaren. Tycker varje gång något händer, skriver jag om det men sen händer inget med mina bilder ändå. Men det känns så bra nu, för jag har mera kontakt och jag ska få fotocred om bilderna kommer upp på Facebook eller liknade sidor. Om det blir lansering, wow sa jag lansering?! Blir jag kontaktad för att godkänna. Hoppas på det bästa, det är en bra början. Kommer också detta året skicka in mina bilder till MTG/Rixfm festival, tar en chans där. 
 
 Om brinner, drömmer och kämpar kan man komma dit man vill. 

Summer dream

 
Veckorna bara rusar fram eller så står dom bara så stilla att jag blir för trött som vanligt, och denna bloggen blir inte uppdaterad. Måste få fart på min kamera igen. Men det blev juli, ledig om 2 dagar kommer bli så mycket mys och sommar roadtrip! Jag kommer få leva i en resväska juli-aug, men älskar sommar roadtrip och känna frihet. Någon här måste packa för 9 dagar äventyr, sen landa hemma innan nästa roadtrip. Bara den svenska vädret är med mig, så kommer denna sommaren bli så bra! 
 
Min ansökan om pressackreditering till Rixfm Festival i Växjö är inskickad, hoppas jag får chansen till denna fantastiska upplevelse igen som förra året! Håll tummarna för mig! Men är så pepp!! Rixfm Festival i Växjö, Malmö och kanske jag drar till Norrköping i augusti! 
 
Ha en bra mys onsdag! 
RSS 2.0