Mäktigt

Jag åker på spelning efter spelning, så hinner knappt med mig själv eller bloggen. Men att fotografera, att fånga ögonblicket på bild måste vara den bästa känslan som jag vet om. Kristianstad i lördags var grymt, så mäktigt! Att C4 i Kristianstad tar fram fantastiska artister, så underbara idoler. Det var verkligen en fin helg med mycket kärlek och mys, ta mig tillbaka.
 
Så mycket "fredag" nu och långledig, som jag verkligen behöver! Vill bara ha ledigt och känna frihet, så säger bara juli i mitt hjärta. Sen drar Rixfm Festival igång i augusti, om jag inte får sommarjobbet (som känns en på miljonen chans att få det) kommer jag verkligen söka fotoackreditering och försöka åka till Växjö, Malmö, Göteborg och förhoppningviss till Helsingborg.
Kram kram
 
 
 
 
 
 
 

Mys i Kristianstad

Hej, sommar värme! Det har varit otroligt varmt dom senaste dagarna, herregud vad härligt! I helgen blir det mys med fina vänner i Kristianstad, fira stadens 400-årskalas och se idoler. Sommarens höjdpunkt är kommen! Dom har börjat avslöja Rixfm Festival städerna detta året, och dom kommer till Växjö i år igen! Så många minnen 2013. Och Yeah, 16 augusti blir det drag i Malmö!! En favorit i repris och känner på mig att Gbg kommer bli den 17 aug men det får man väl veta efter helgen..
 
Well fellas, den 11 Juni hörrni...då släpper Robin Stjernberg ÄNTLIGEN en ny singel!! Och fina drömmar är till för att skapas, sökte Sverige's coolaste sommarjobb! Kram på er.
 
 

The Fooo gästade Funkykidz i Helsingborg

Helsingborg Arena börjar kännas som hemma, fotograferade Funkykidz med gästartist The Fooo på fredagen. Tack och lov för min zoom objektiv, för detta ljuset som Funkykidz använder är så dåligt. Men hoppas någongång i sommar man kan ta skarpa fina bilder på dom, dom här killarna levererar på scenen.  
 
Tror nog allt min födelsedags present till min systerdotter blev perfekt! Är bara helt crazy, träffade två av killarna innan showen. Så glad för hennes skull att hon fick träffa dom två bästa killarna i The Fooo. 
 
 
 
 
 
 
 

Jag andas din kärlek

Robin Stjernberg @ Hässleholm 2014
 
 
 
 
RSS 2.0