Välkommen våren

Valborgsmässoafton kom till slut och jag älskar att våren är här, så fint överallt. Underbara maj månad och sommaren är runt hörnet med massa roadtrip, fotografera och mys. Och självklart grillning, sena sommarkvällar! Men nu hade vädret kunnat varit bättre, vart försvann våren på denna dagen vi ska fira in våren?! Men det hände allt ändå att jag gjorde cheesecake denna lång helg, världens nyttigaste ingredienser men super god! 
 
Ser verkligen fram emot juni, juli och augusti. I juni åker jag till Norrköping, ny kärlek till denna staden. Samtidigt umgås med en toppen tjej som jag har blivit vän med tack vare fantastiska artister och fotografi intresset. Jag är helt säker på att vi kommer ha riktigt roligt när vi tar en roadtrip överdagen tillsammans till Nykvarn. 
 
Just love them, so pretty.
 
 

Sommarens höjdpunkt är tillbaka

Äntligen, städerna är nu officiellt ute inför sommarens höjdpunkt Rixfm festival 2015! Att dom gick ut med alla städerna direkt var en överraskning, så pepp!! Grymma städer bland annat Malmö, Växjö, Norrköping och Jönköping som jag besökte förra året. Fast jag hade sett lite av festivalen i juli också som dom har haft innan, kommer bli tajt om jag ska köra roadtrip men älskar det. Hade varit riktigt roligt att vara med och planera allt, och precis som förra året gillar jag starkt deras layout design. Artisterna kommer släppas inom kort till varje stad, gå in på rixfm festival twitter eller facebook och önska artister. Woop, denna veckan blev så bra till slut! 
 
"Let me dance with you" med Robin hade varit så galet perfekt på årets Rixfm festival! Och såväl Eric Saade "Girl from Sweden" som jag verkligen ser som en sommarhit när han väl släpper den. Vår Melodifestival vinnare mums mums Zelmerlöv, Idol vinnaren Lisa Ajax och Anton Ewald som jag saknade förra året. Inte att glömma att Danny är tillbaka, jag hade kunnat skriva en hel lista med fantastiska artister. 
 
 
"En blöt värmländsk kväll i Arvika förra året men med magiska artister, som kommer kriga för din skull och finnas där för dig. Galna Norrköping men samtidigt ett fint budskap från en underbar kvinnlig förebild, Molly Sandén. Jag har fått en ny kärlek till denna staden, kallad Norrköping. Och jag glömmer inte Robin Stjernbergs "spräckte byxorna hoppet" på festivalen i Växjö förra året, samtidigt kärlek och hjärta i Malmö. Eric Saade ägde scenen varje kväll! Och otroligt fina Malmö i mitt kära Skåne, med Melodifestival vinnaren 2014 Sanna."
 
 
 
 
 
 
 

Eric Saade - Stripped live 2015

Eric Saade - Stripped live @ Helsingborg Arena 17/4-15 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Att se artister live är ren glädje

 
En efterlängtad konsert i stan! "Stripped live" i Helsingborg var det bästa på länge från Saade, så sjukt snygg show! I maj släpper han sin nya singel "Girl from Sweden" som han premiär spelade i Helsingborg Arena. Att se artister live är ren glädje, jag hade verkligen inte kunnat leva utan musik och talangfulla artister! När man har varit ett lyckorus och en hel helg får mig att le, då mår man bra. Eric växer i mina ögon och att han minns jag fotograferade med fotopass på Coming home tour i Helsingborg 2013 det var underbart att höra. Denna helgen har varit så underbart bra! Och underbara Alex, grym artist och koreograf så roligt att se honom i Helsingborg också. Äntligen träffade jag en fantastisk fotograf igen! Att ha träffat Hanna Fransson i mitt liv, har gett mig så mycket mera självförtroende. 
 
Glömmer aldrig Hanna Fransson ord, sådant gör att man kämpar för sin dröm! 
 
 
 

Free

Dom senaste dagarna har verkligen min kreativa sida blommat ut, min design layout i Photoshop börjar få liv i form av en svart huvjacka med min egen text eller loggan för min blogg. Och ja det blev en svart jacka istället för vit. Men kanske fixar en till! Min fågel ska också dit som symbol för frihet och framsidan ska fixas. Super nöjd! Tror nästan jag har mitt eget företag, men det har jag inte men hade inte sagt nej att ha det. 
 
Lite cool allt, kommer bli jätteroligt att fotografera i den och använda i sommar! Kämpar för mitt dröm jobb! 
 
 

Spring fashion Want

Att jag vill ha en fresh spring look just nu, det säger allt. Så snyggt! Jag har ett enormt shopping sug, vill ha så mycket som jag inte kan få eller ha. Samtidigt har jag klädångest till en konsert med biljett Backstage VIP den 17 april, och det är nästa vecka!
 
Men blir nog allt shopping nästa vecka!
 
 

Let our hearts collide

Roadtrip och fotografering, I need you in my life! Och när 2015 börjar se ut som att många svenska artister släpper ny musik, då håller jag alla tummar och tår att det blir spelningar. En av killarna jag följer i artist karriären är Anton Ewald, dansaren som blev artist 2013! Tillsammans med DJ Mirko B så kör han feat. med nya singeln "Higher". I maj släpper han ny EP på svenska! Som låtar som "Du och jag" och "Okej". 
 
 Big fan of summer @ Kristianstad 2014
 
 

Layout

Fin slippat lite till på layouten till min hoodie, ville att den skulle vara mera personlig för mig. Så jag läste mer om mitt stjärntecken som är Skytt, och nyckelordet för skytten är frihet. Älskar denna lilla fågel som jag la till i layouten. Samtidigt att jag gjorde layouten till mitt visitkort på samma bana.
 
Alla dessa ideér, men nu ska detta komma till liv! 
 
 
 

Påsk mys

 
Påsk och våren kan inte bli mera mys! Denna känslan i april, att känna solens strålar värma. Det är nu man kan leva, älskar när vädret är på topp! Igår var det så himmelsk mysigt på uteplatsen med vår nya soffa, den nya hörnan är heaven! Samtidigt när solen gått ner och det blir kallare, drar jag filten till mig och kryper upp i soffan med en härlig film. Att påsk must kan vara så gott när man är riktigt sugen!
 
Glad Påsk! 
 

Designa egen hoodie

Älskar när jag får upp en ny idé, men varför har jag inte tänk på de innan?! Gjorde en skiss i Photoshop att designa min egen mys hoodie, och helt klart kommer jag göra trycket själv med textil färg, ska bara försöka få tag på en vit mys tröja. Kan användas när jag är ute och fotograferar eller när jag har time off, och tänk vilken reklam den kan dra på sig. Finslipa lite till, känns som något saknas?
 
Självklart har jag för mycket idéer i huvudet som jag vill göra.
Love DIY!
 
 
 
 
 
 

Hello april

 
Så skönt att det är april, en månad närmare sommar, festival och frihet! Och detta ljuset, underbara sommartid. På tal om festival, en stad som Rixfm Festival 2015 kommer till i sommar är Jönköping fredag den 7 augHoppas dom andra städerna avslöjas efter påsken, vill så planera sommarens äventyr. Känner mig lite vilsen, vart jag vill åka men absolut blir det Rixfm Festival igen sommarens höjd punkt! Så nyfiken på årets festival nu! Ska försöka få mera glädje och liv i min blogg. Uppdaterar mera info om konsert/festival och vart jag fotograferar.
 
Önskedröm att fotografera just nu "Robin Stjernberg släpper EP och åker på turné"
RSS 2.0