Rix fm festival 2015 @ Norrköping

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rix fm festival sommar, så mycket glädje

Rix fm festival har varit så bra, verkligen sommarens höjdpunk varje år! Tack till alla underbara artister och fina vänner för en oförglömlig sommar. Mitt sista Rix fm festival slutade på topp, detta är helt fantastisk att uppleva! Jag älskar verkligen att fotografera på Rix fm festival och när bilderna blir så där perfekta i ett ögonblick av glädje. Men nu känns det som sommaren håller på att ta slut kameran läggs på hyllan, och hösten är runt hörnet. Och gråa vardags livet kommer dra i mig till höger och vänster som är bara för jobbigt men jag kämpar varje dag för att lyckas. Så hade varit en löjlig lycka om Robin Stjernberg hade släppt ny singel snart, så förhoppningsvis kommer han göra hösten bra och helt magisk med ny musik! 
 
"Oavsett motgångar eller tvivlare så fortsätt tro på din dröm"
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mäktiga Rix fm festival i Göteborg

Rix fm festival @ Göteborg 16/8-15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skåne, baby! Grym Rix fm festival i Malmö

När vädret är på topp när det är rix fm festival, är ju nästan för bra att vara sant! Sjukt grym dag i Malmö, med fantastiska artister och underbara vänner. Tack och lov att scenen var mycket bättre än förra året på Malmöfestivalen. Om jag älskar att fotografera konserter, det kan jag verkligen säga att jag gör. 
 
När press fotograferna på festivalen känner igen mig, hej hopp nu ska jag gå och redigera fler bilder! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Förtrollande oförglömlig roligt i Norrköping

Molly Sandén världens finaste kvinnliga förebild. Norrköping, så mycket kärlek. Och Anton Ewald vilken babe, så grym! Riktigt sjukt rolig kväll på Rix fm festival i torsdags! Och att man träffar så många nya vänner med samma foto och musik intresse, underbart. Dom senaste dagarna har varit så fantastiska då jag har varit både i Malmö och Göteborg också, nu blir det grymt mycket foto redigering hejsvejs.
 
Hade varit livet att jobba med foto och event! 
Följ mig på Instagram @thheresehenriksson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbar sommar tripp

Härligt att sommaren vill stanna ett tag till med underbart väder, festival och konserter, blev fotografering tripp hela helgen! Och äntligen är sommarens höjdpunkt här, ingen riktigt sommar utan denna fantastiska festival. Så tacksam att vi i Sverige har en festival som rix fm festival med grymma artister varje år med fri entré. Bästa var att jag träffade fina vänner och att vi lyckades bli så många ändå utan att Robin har gig, de är kärlek. Det var riktigt magiskt och mäktigt i Växjö, på torsdag rullar jag vidare till Rixfm festival i Norrköping! Saknar min fotoackrediering lite detta året på Rix fm festival men bilderna är på topp ändå utan fotopasset. 
 
"Du är fin precis som du är" - Molly Sandén. Världens finaste kvinnliga förebild! Och helgen slutade på topp! Träffade Albin och Mattias, när jag fotograferde Albin feat DMA i Lund. Får man hylla fantastiska låtskrivare där ute i världen, amen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0