Skärgårn mys av hela mitt hjärta

 
Ljusterö, ett litet mysigt ställe ute på skärgårn i Stockholm spenderade jag en bättre onsdag i juli. Under ett perfekt ögonblick känner du dig levande, detta är glädje av hela mitt hjärta.
 
 
Det svenska skitvädret, men vi åt och drack gott under tak och värme! 
 
 
För en gång skull pausade jag från system kameran och bara njut av en gudomlig röst av Robin Stjernberg.

Albin feat DMA

Landskrona karnevalen 24/7-15
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer, I love you

 
Ibland går tiden för fort, vill bara stanna den i ett ögonblick av lycka en perfekt dag.
 
 
 Skåne är vackert, åter igen kom vi tillbaka till Klitterbyn i Ängelholm ett par dagar med familjen. Mys deluxe! Och typisk svensk semester åker på shopping nöje i Ullared, grillar kottar och äter gott. Dom senaste veckorna har varit så härliga. Följ mig gärna på Instagram @thheresehenriksson
 
 

I´m stepping out on the stage for you

Eric Saade - Saade Stripped live part 2 @ Borås 16/7-15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det bästa med sommaren är all glädje

Livet leker ledig, med Ullared shopping och att bo i stugor i skogen och vid havet med ur dåligt mobilnät med familjen. Så bloggen blir lite bort glömd, men det ska vi rätta till. I mellan allt detta, invigde Eric Saade Tennisveckan i Båstad han levererar varje gång. Några dagar senare hamnade jag visst på Saade stripped part 2 i Borås, och vilket drag det var! Och att man kan träffa så fina människor tack vare artister, underbart! Från konsert i Borås med för lite sömn till chillin i Ängelholm, var verkligen så soft förra veckan. På fredag händer det äntligen något i Skåne, Albin på Landskronakarnevalen! 
 
Det bästa med sommaren är att man får känna lycka!  Lever i en resväska men klagar inte.
 
 
 
 
 

You’re strong enough to go far

Robin Stjernberg @ Sommar i city, Kristianstad 3/7-15
 
 
 
 
 

En bättre dag, med bästa

 
Vilken tropisk värme Sverige levererar, känns som man är utomlands! Med otroligt härligt väder spenderade jag min helg i Kristianstad under stjärnorna och med fina vänner, det kunde inte blivit bättre. Det var ett helt fantastisk gig i Kristianstad i fredags så mycket kärlek, saknar redan allt och alla. Robin Stjernberg, godhjärtade och gosigaste artist får man leta efter. 
 
Mina bilder, alltid lika magiskt att fotografera Robin på scenen. 

Äntligen, härliga sommar

Välkommen underbara sommar och helt fantastiskt väder, älskar det värmen kom äntligen till Skåne! Tre dagar av bortskämdhet klagar inte direkt, mys vid stranden och poolhäng hemma. Känns som jag har varit utomlands, använt för allt lite solkräm. Men ibland får man allt njuta när vädret är livet! 
 
Imorgon blir jag som vanligt en packåsna, sjukt många saker när man ska iväg på gig i Kristianstad. Skåne baby!
 
 
RSS 2.0