The winner of Eurovision song contest is...

Sweden with Heroes! Tack Måns, vi vann Eurovision song contest 2015!! Rysare blev glädje, kan man vara mera än stolt över honom, Skåne och Sverige. Vilka fantastiska låtskrivare vi har! Detta går fortfarande inte att få in att vi ska ha Eurovision i Sverige 2016! Att se Måns bli firad i fina Skåne och Lund redan en måndag, så underbart! Förgyller min vardag. Men efter spelningen var det totalt kaos i Lund för alla ville träffa honom. På lördag blir det minsann hans turné i Helsingborg! 
 
Kommer han ens hinna andas detta året?! Han kör sin egen turné i Sverige hela sommaren, släpper album, följer med Rixfm Festival i augusti, klar för Julgalan 2015 och Europa drar i honom. Men vilken hjälte och en otroligt stor artistkarriär han har fått!
 
 
 
 
 
 

Middle of nowhere, somewhere with you

Nu händer det riktigt roliga saker ska ni veta, lovar att bloggen kommer vara full av bilder framöver! Så nu känns det som jag inte hinner med mig själv igen, och samtidigt att ha koll på min pollenallergi som ger mig huvudvärk och trötthet. Men nu kör vi sommar om värmen vill komma snart! Att se artister och fotografera igen, så underbart. Vill jobba med detta, så otroligt roligt att uppleva. I lördags tog jag en tripp till Göteborg med min systerdotter, så gött att komma utanför nordvästra Skåne och bara ha mysigt. Göteborg levererade minsann gött väder också! Det blev också en festlig tårta i helgen till en födelsedags hjärta, som blev super till en finis. 
 
Helgen var absolut lyckad! Och att vi tog hem Europas största musik tävling till Sverige igen, ett bevis att vi har fantastiska artister och låtskrivare, vi är musik. Till min glädje, börjar Rixfm festival leverera artister till årets festival i augusti också! 
 
 
 
 
 

Mums mums

Rixfm Festival 2013 @ Malmö
 
När sommaren börjar leverera roadtrip och festival, Albin kommer äntligen till Skåne och Landskronakarnevalen i juli! Kommer bli mycket fotografering på olika event/konserter nu fram över varje vecka, som jag ser så fram emot efter alla mina natur bilder. En sväng till Göteborg på lördag med min systerdotter som har födelsedag och blir 17 år nästa fredag! Sa jag 17?! Men sjutton vad tiden flyr iväg!
 
Riktigt roligt att Eurovision är tillbaka, detta musik party tillhör maj på något sätt. Ryser verkligen av Måns scengrafik, fantastisk historia genom hela låten. Ikväll säger vi lycka till Måns att han kör "Heroes" en gång till på lördag! Sen blir det minsann mums mumsigt på Väla Pink Party, kommer jag fotografera vinnaren av Eurovision song contest 2015 nästa vecka i Helsingborg?! Vad som än händer, Måns Zelmerlöw har nog allt fångat många hjärtan där ute. En till otroligt talangful hjälte!
 
 
Drömmen att bara kunna åka iväg närsomhelst, hursomhelst och njuta av frihet.
Den dagen kommer, men inte än. Ser så positivt på detta än jag gjorde för flera år sen, vill klara det nu.

Beautiful perfection

 
Att bo på landet har sina fördelar ibland, vackert på våren och sommaren! Kort vecka, lång helg nu ska jag mysa. Men var sjutton tog sommaren vägen någonstans? Kan det bara sluta regna och vara typiskt kallt april väder, vill ha sommar och njuta av värmen. Och varför Jojo sommar kortet börjar säljas i maj men gäller inte förrän den 15 juni i hela Skåne, frågetecken på de varje år. Hade underlättat mycket att ha det hela juni till aug. För nu tycker jag det har blivit mycket natur bilder, vill göra roaptrip och fotografera artister!
 
Nu sitter du vid datorn eller mobilen igen? Och vem gör inte det nu förtiden? Sociala medier hjälper mig otroligt mycket ska ni veta! Som att jag såg Warner Music söker designer utan att kolla annons, men synd att det inte var mera åt originalare hållet men alltid roligt att söka. Att Capitol Music Group inte söker en originalare/grafisk designer med marknadsföring, för det hade behövts. Hade varit så magiskt att jobba med event, som min kusins event företag tar hand om Maggio tour igen, lycko. Ge aldrig upp, för fantastiska saker tar tid.
 
Räddaren denna veckan är när personer uppskattar det jag gör, kärlek.
 

Sun is shining and so are you

Gud vad härligt när vädret blir helt perfekt mellan regniga dagar, då känner jag mig fri! Att kunna vara utan jacka och halsduk, härlig känsla varje år. Fast när alla träden står i blom, finns de dock en nackdel min pollenallergi. Nysningar och lite trötthet men detta ljuset och alla färger är helt underbart. Tack för fantastiska artister, som levererar musik och sommarturnér. Ge mig sommar! Men vissa stunder vill jag ha körkort, so badly. 
 
In the middle of nowhere, somewhere with you
 
 
 
 
RSS 2.0