Julgalan is coming to town

Ska bli riktigt roligt att fotografera årets Julgala denna julen också. Har verkligen sett fram emot detta så länge nu, ska bli så skönt att få resa och fotografera som jag älskar att göra. Samtidigt träffa fina vänner, ska bli mys.
 
Julgalan 2014
 

Fashion perfection

Att jag inte kan låta bli att shoppa, men ibland behöver man något nytt! Nytt från Lager 157 och tröjan är från Cubus, älskar allt. Har fått min utväxt fixad också, känns skönt med riktigt mörkt brun hårfärg igen. Jäkla vad snö vi har fått i Skåne, och super för kallt men det ska bli plus grader och regn återigen. Tack och lov, ge mig värme! Men mys, 1:a Advent på söndag. Har smygstartat här hemma.
 
 Fotograferar äntligen Julgalan i helgen!
 
 
 

Throwback Gran Canaria

Resorna till Gran Canaria under vintern har varit så underbara, saknar varje sekund. Att klimatet kan vara så annorlunda från Sverige, så många fina minnen. Så fantastiskt att tänka tillbaka på, stunder av lycka!
 
 
 
 
 
 

Never give up, because great things take time

Denna höst tröttheten, allt är så segt och depp just nu. Motiveringen är på noll, i detta ruggiga vädret. Kan gärna få bli jul nu, men samtidigt saknar jag sommaren så mycket. Behöver ljuset och glädjen, att det blir mörkt klockan fyra på dagen är inte normalt. Att något litet positivt, kan göra så mycket just nu. Ser så fram emot allt som heter resa, fotografera, ta en paus från vardagen med mys och upptäcka vackra platser. 

Kladdis delux

Kladdkakans dag, blev kladdis delux! Kladdkaka för alla chokladälskare,
to die for en smula och hamna i choklad heaven.
 Varsågoda och njut! 
 
 
En kladdis 24 cm: 
3 ägg
3 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4- 5 msk kakao
2 dl vetemjöl
150 gram smält smör
2 nypa med flingsalt
1/2 burk med karamelliserad mjölk
Plopp choklad
 
Topping:
400 gram mjölkchoklad
1 dl vispgrädde
Plopp till dekorering 
 
Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.  Smält smöret och låt svalna något. Rör ihop ägg och socker.
Blanda de torra ingredienserna, och rör ner i smeten. Rör sist ner smöret.
Man vispar inte kladdkakesmet då kan det bli för mycket luft i och den kan bli torr.
 
Smöra och bröa en rund form med avtagbara kanter, börja med att breda på ut hälften av
kladdkakssmeten i den, och klicka ut kolakrämen / karamelliserade mjölken i smeten.
Tryck ner plopp och toppa sist med resten av kladdkakesmeten. Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter.
Den ska fortfarande vara lös i mitten – den stannar till sig när den har svalnat
 
 
 Så gör du toppingen:

Sjud upp grädden och bryt ner chokladen. Och rör tills chokladen är blank, och bred ut över kladdkakan. Toppa och dekorera kladdkakan med plopp, så att de fastnar i chokladroppingen. Servera med en klick grädde eller en kula vaniljglass. 

Volume Millon Lashes

Denna mascaran, så bra!  Är riktigt förtjust att fransarna blir så långa, så grym.
Blev lite allt kär.

Guldfynd by Molly

Detta vackra armband från Molly Sandén kollektionen samarbete med Guldfynd, älskar det så mycket! Så perfekt och snyggt till både vardags och fest. Äntligen har jag ett armband i äkta silver också, när jag fick stjärn öronhängen i present förra året. 
Så nöjd! 
 
 

Beautiful paradise

 Gran Canaria - December 2013 & 2012
Lanzarote - Januari 2015
Cypern - Maj 2012

Bye October, hello November

Fattar inte riktigt att det är november nu. En månad till första advent, längtar riktigt mycket till allt jul mys. Smyg bakade mjuk pepparkaka, får mig bara vilja ha jul ännu mera. 
RSS 2.0