Summer in my heart

Vilka underbara sommardagar med familjen vid stranden och vår stuga i helgen i fina Skåne och Ängelholm, det var så himmelskt skönt och vädret som var så otroligt älskvärt! Önskar att det kunde vara sommar förevigt i Sverige, detta är frihet och lycka. Ja, alltså vad hände? Från högsommar värme till höst ruggigt till sol igen. Denna ångesten att det höst och vinter snart och att jag går tillbaka till tråkiga mörka vardagen som jag inte alls mår bra av. Blir redan trött av tanken att mina sommar kilo ska bort och försöka skaffa ett Svensson (jobb) liv igen som inte är alls jag.
 
Detta är tredje sommaren jag åker runt och fotograferar konserter/festivalen, varje gånger brinner det i hjärtat passionerat att jag vill jobba med media och event jag blev en bit rikare med mera erfarenhet och stor tacksamhet att många av artisterna såg mig denna sommaren. Har slagit mig tanken om en viss Stjernberg har sin andra sommarturné hade varit drömmen att få ett betalt fotouppdrag och jobba för en artist som konsert fotograf.
 

Rix fm festival 2016 Göteborg

Rix fm festival 2016 @ Göteborg
Photo: Therese Henriksson

Det brinner i bröstet varje gång

Lite ofattbart att sommarens festival tog stopp för mig i helgen, men vilken fantastisk magisk foto sommar! Riktigt roligt att uppleva både från publiken och som fotograf. Vill inget hellre än att jobba som konsertfotograf samt med event. Tack RIX FM Festival, ses nästa sommar igen! 
 
 
 

Fotograf till Rix fm festival 2016

Tar en roadtrip till på torsdag som fotograf, har fotopress till Rix fm festival 2016 i Norrköping! Min Rix fm festival sommar turné avslutas senare som vanligt i Göteborg på söndag, denna festivalen har varit fantastisk och riktigt roligt att uppleva både från publiken och som konsertfotograf. Vill inget hellre än att resa och upptäcka Sverige och jobba som konsertfotograf samt med event, en sann absolut roligt stor dröm. Det magiska med artister som levererar sin musik karriär på scenen och fantstiska människor i publiken som lever i nuet med artisterna. 
 
Ser redan fram emot nästa sommaren stora höjdpunkt som är Rix fm festival turnén för mig! 
 
 

Rix fm festival 2016 Växjö

Rix fm festival 2016 @ Växjö
Photo: Therese Henriksson
 

Rix fm festival 2016 Malmö

Tack Malmö, kärlek! Gårdagen var så magiskt bäst, att jag äntligen lyckades få fotopress till Rix fm festival fotodike och körde som fotograf där jag hör hemma! Regnet höll sig också äntligen borta när showen började har inte hänt sen Kristianstad i juli. Riktigt grymt att se Albin & Mattias på scenen igen, levererar varje gång! 
 
I fredags tog jag också en ruggig och blöt konsert sväng till Rix fm festival i Växjö, bilder kommer! 
 
Rix fm festival 2016 @ Malmö
Photo: Therese Henriksson

Apollo 5 - Rix fm festival 2016

Apollo 5 @ Rix fm festival 2016, Helsingborg
Photo: Therese Henriksson

Lisa Ajax - Rix fm festival 2016

Lisa Ajax @ Rix fm festival 2016, Helsingborg
Photo: Therese Henriksson

Rix fm festival 2016 Helsingborg

Rix fm festival 2016 @ Helsingborg
Photo: Therese Henriksson
 

Rix fm festival äntligen tillbaka i Helsingborg

Efter 4 år var sommarens höjdpunkt Rix fm festival äntligen tillbaka i hemstaden Helsingborg, fast typiskt regn festival väder var det så roligt att detta var tillbaka till Helsingborg festivalen Hx med godbitar som donuts, brända mandar, vänner. Så mycket kärlek, än är inte sommaren slut nästa helg blir det roadtrip till Växjö och Malmö. Riktigt nice att jag lyckade få ett fotopass till Rix fm i år, som jag fotograferar med i Malmö!!

Bilder från kameran kommer upp på bloggen! 

 

Youniverse tour 2016 - Landskronakarnevalen

Molly Sandén @ Youniverse tour 2016, Landskrona
Photo: Therese Henriksson

Breathe in the ocean, summer needs to slow down

Och så var juli över för detta året, sommaren måste sakta ner! Men så mycket mys, kärlek med familjen och vänner samt riktigt roliga roadtrip som jag kommer minnas. Att det är redan augusti, denna höst och vinter ångesten som kommer krypande långsamt nu, jag kämpar och drömmer. Vill så mycket, men känns som jag står på samma ställe när alla andra lyckas.

RSS 2.0