Thank you for your likes 2016

Mina bästa nio bilder på Instagram, 2016 var riktigt bra men låt 2017 bli bäst!
Följ mig gärna på Instagram
 
 

Mina mysiga juldagar och mellandagar

Hade en riktig mysig julafton med familjen med jättefina överraskningar! Vilken glädje, vet inte vad jag hade gjort utan vår otroliga normala familj. Och vi skulle inte köpa några julklappar i år haha hur gick det?? Överraknings boxar med handgjorda armband är verkligen älskvärda av alla. Mina mellandagar har mest bestått av att äta för mycket gott, mysa, uppe sent, se film och sova usch det lät hälsosamt men lediga dagar är så behövda men så kom det där nyårslöftet igen...och det blir bara kallare i detta landet ge mig sommar nu men jag kommer äntligen att resa till älskade vackra Kreta 2017, längtar sinnessjukt mycket! 
 
Let dreams come true 2017
 
 
 

It´s beginning to look a lot like christmas

God jul, alla fina! Förra helgen och senaste veckan har det varit så mycket julmys så jag hinner knappt med mig själv och tiden har bara gått så fort, julafton imorgon och vaddå 2017 nästa vecka detta året har gått sjukt fort! Julgranen har fått lite personliga och handgjorda paket under sig, och har gjort min årliga chokladkola som försvinner lika snabbt som julklapparna på julafton. Nytt i år att göra fudge kola!
 
Jag tänder julens ljus och minns goda minnen till familj och släkt som har lämnat oss, så saknad. 
 
 

Grafisk design uppgift

Älskar verkligen detta men det kändes verkligen efter jag suttit med det i timmar, men blev så nöjd! Jag skulle göra mina egna personliga versioner av två företags logotyper till en jobb ansökan uppgift. Nu väntar jag bara på intervju, hoppas jag. Detta hade varit rena drömmen att arbeta med grafisk-webb design, media och marknadsföring och fotograf.
 
Fortsätter kämpa för mitt drömjobb där ute! 
 
 
 

Idolfinalisterna 2016 @ Skåne

En fin och stämningsfull men kall idolkväll i lilla Ekeby, har nog aldrig varit så många människor där som i måndags. Det var riktigt roligt att Idolfinalisterna 2016 kom till Skåne, sjukt grymma! Skillnad från mina bilder som är inte lika bra när det var sämst ljus, men härligt att komma ut och fotografera igen sen i somras. 
 
Hoppas det blir att jag fotograferar Liam mera i sommar, underbar personlighet
 
Tack till Niklas för bilden
Härligt att armbandet syns som jag gav Liam bara för att han är grym
 

Birthday party with silver sparkle

Denna helgen var verkligen födelsedags fest sliver glitter delux när jag blev firad av familj och vänner! Älskar fest dukningen, och ja jag fick visst feeling på glitter och vitt/grått inredning. Det är ändå rätt så speciellt att fylla år på vintern och mitt i julen, får så fina mys presenter och min "Snövit" tårta var magisk god. 
 
Så mycket kärlek, puss! 
 
 

It´s my birthday

Att det är redan den 7 december och min födelsedag! Detta året är min dag på den riktiga dagen också, jag är född på en onsdag. Att jag kommer få inredning till min älskade lägenhet i present, har världens bästa föräldrar vad hade jag gjort utan dom. Tack till alla som har grattat mig, så mycket kärlek! 
 
Till helgen blir det fest igen!
 
 
 

Roadtrip weekend with cruise

Min andra advent helg var en obeskrivlig rolig och grym efterlängtad roadtrip till Stockholm där en kryssnig tradtion fortsatte med fina på Silja Line Galaxy! Så sinnessjukt bra Robin Stjernberg är, hans röst är gudomlig grym! Så mysigt att få spendera helgen med så mycket kärlek runt mig. När man finner en vän som man klickar med direkt men bor över 200 mil från en, men när vi träffas är vi verkligen soul friends och har riktigt roligt.
 
Detta kan jag göra en repris på, all lycka i livet
 
 
RSS 2.0