I´m locked into you

Älskar min kreativa sida, när jag får en idé att göra något själv till present. Hade Vampire Diaries a la Stefan's dagbok idé i grunden och när Robin släppte en låt som heter "Locked Into You" kunde det inte bli mera perfekt än detta! Denna hemliga dagbok var riktigt roligt att fixa med som födelsedag present till Robin Stjernberg den mest godhjärtade artisten jag känner, som fyller 25 år den 22 februari. 
 
Samtidigt gör jag en födelsedag fanvideo som dyker upp på Youtube, skicka in bild och grattis text om ni vill vara med där. Min mail: thheresehenriksson@hotmail.com  
 
 
Ibland flyger bara tiden, när jag gör detta. Måste få ihop allt snart, tror jag måste skicka paketet (som jag har gjort till en dagbok) den 17 feb. Så om ni vill hamna med i dagboken, skicka in ett fint eller roligt citat som Robin har sagt till er. Mail: thheresehenriksson@hotmail.com  
 
 
I Vampires Diaries finns "Vervain" som ser ut som vår lavendel blomma, så tänkte hur gör man något bra av de. Så kom på badsalt som doftar lavendel, i en tygpåse. 
 
 
Samt hittade jag en kul grej, istället för "Love sucks" som i Vampire Diaries blev de "Getting old sucks" och 25 klubbor.
 

Guldig festsminkning

Så snygg guld sminkning! Finns så mycket fint, hade velat bli bättre på sminkning. Skulle aldrig ha letat makeup på Youtube haha Men övning ger färdighet som det heter, och måste ha de där ögon penslarna och glitter. 
 

My paradise in January

Snacka om här är dött, hoppas jag har tid och energi att börja blogga igen. Januari är snart över och februari är runt hörnet, och när istiden försvann längtar jag så efter sommar och värme. Är verkligen inte född för svenska vintern, är inte normalt att leva i kyla. Så får tacka Gran Canaria för dessa varma och underbara dagar jag fick i januari. 
 
Bahia Feliz en av de vackraste platserna på Gran Canaria, kärlek
 
 
 

Take Me Home

Så sinnessjukt bra han är och med denna gudomliga rösten skapar Robin Stjernberg magi! Detta går rakt in i hjärtat, min ängel. Specialskrivna låten "Take Me Home" till Nej till cancer. Perfekt, starkt, mäktigt och så himla fin. Tack för fantastisk musik! Ser fram emot hans nästa EP som släpps i mars.
 
 Magical perfection
 
RSS 2.0