Music is the art of thinking with sounds

Robin Stjernberg @ Söderhamn 2016
Photo: Therese Henriksson

Beautiful Black Car

Miriam Bryant @ Sofiero, Helsingborg 2016
Photo: Therese Henriksson

Girl power weekend

Denna helgen har varit fantastisk bra med två starka tjejer, sommar kärlek på Sofiero i fredags när Miriam Bryant levererade en grym spelning i min hemma stad Helsingborg! Jäklar vad bra hon är! Och sen blev de magiska Youniverse tour 2016 med Molly Sandén på Sommarrocken i Svedala i lördags, mäktigt! Tack och lov för Molly kom tillbaka till Skåne efter inställda Ronneby spelningen som jag skulle åkt till. 
 
Men nu väntas den mest efterlängtade sommar spelningen med en gudomlig röst på torsdag! 
 

Rix fm festival 2016

Rix fm festival 2016 Kristianstad

Årets sommar höjdpunkt Rix fm festival är äntligen tillbaka och igår levererade Kristianstad sjukt bra kväll! Riktigt roligt att få uppleva denna glädje och festliga festival med kameran i år igen, nästa stopp för mig är min hemma stad och Sundets pärla Helsingborg den 6 augusti.
 
Tack för grymma artister och jag lovar det kommer fler bilder! 
 

When nothing goes right go left to Rix fm festival

När dagen inte blev som jag hade tänkt mig, men förstår självklart att hälsan kommer först. Molly Sandén ställde in Ronneby spelningen för röst problem, som jag hade sätt fram emot så länge. Hade blivit ett magisk mys gig och träffa fina Molly, hoppas på ett fantastiskt Landskrona gig i slutet av juli istället. Så tur att hon har flera turné stopp här nere i söder denna sommaren.
 
Men nu tar jag och taggar på någon annan vänster premiären av årets Rix fm festival 2016 i Kristianstad imorgon fredag! Med bland annat artister som Albin & Mattias, Lisa Ajax, Peg Parnevik och Robin Bengtsson. Är lite besviken på uppdelningen av artisterna till städerna i år, det är delvis samma artister till städerna i söder. Och att dom inte har släppt alla städernas artister än och det är premiär imorgon, segt..men det kommer nog bli festligt bra!
 
 

Ey Gäri Power

Girl power roadtrip till Ronneby imorgon och fotograferar denna diamanten på hennes Youniverse tour 2016, ska bli riktigt att se och träffa henne igen! Att hennes turné är nere i söder denna sommaren, är så underbart med massor av kärlek. För en viss festival har också premiär på fredag och Molly har bara två Rix fm festival stopp detta året som är Luleå och Stockholm. 
 
Lyssna in senaste singeln "Ey Gäri" med Linda Pira feat Molly Sandén
 

Summer vibes

Denna sommaren är så annorlunda men så ljuvlig, mitt liv förändrades så mycket när jag flyttade till Helsingborg. Nära till allt och alla, och så underbart härligt att ta cykeln i stan. Och det är något speciellt och mysigt med att bo nära havet. Nu har man dessutom ledigt/semester och allting börjar ta slut behöver Ullared typ idag, men tagga räddningen nästa vecka!
 
RSS 2.0