Sommarens höjdpunkt är här

Sommaren är som bäst när man får uppleva konserter, träffa och fotografera artister live ute i Sverige! Så pepp på roadtrip juli och augusti, hejdå juni du har varit okej (inget hände här inte, ändring på de) för nästa vecka och framåt är det sommar frihet! Nu får man hoppas att det svenska vädret blir stabilt också..urgh på dessa ösregn nu.
 
Följer ni förresten mig på Instagram @thheresehenriksson och @tdesignphoto? Där jag uppdaterar mera, så titta in!
 

The Primal Tour 2016

Måns Zelmerlöw @ Tivoliparken, Höganäs 2016
Photo: Therese Henriksson

Måns Zelmerlöw på Tivoliparken i Höganäs

Sveriges nationaldag blev allt en riktig mums mums historia i skånska Höganäs igår, Måns Zelmerlöw är helt fantastisk! Han kan verkligen leverera när det gäller och man ser att han älskar detta, hans nya låtar är så bra.
 
Ser fram emot hans EP som släpps 17 juni! 
 

Youniverse tour 2016

Molly Sandén @ Liseberg 2016, Göteborg
Photo: Therese Henriksson

Molly Sandén // Youniverse tour 2016

Molly Sandén @ Liseberg 2016, Göteborg
Photo: Therese Henriksson

Molly Sandén på Liseberg i Göteborg

I torsdags åkte jag äntligen på sommar roadtrip med Amanda för att fotografera och träffa Molly Sandén när hon hade sin magiska Youniverse tour 2016 på Liseberg och det var minst sagt en tropisk varm magisk sommar kväll i Göteborg. Hennes sommarturné är helt fantastisk och Molly så fin och underbar! Men att jag fick veta att Molly tyvärr inte har så många stopp på Rix fm festivalen detta året var synd men ser verkligen fram emot hennes turné i Skåne.
 
Pratade mera med Molly om att ta bilder med fotopress så hoppas det går fram mera nu och kollar upp mitt mail. Mina kamera bilder på Molly från Liseberg kommer upp på bloggen! 
RSS 2.0