Final i Melodifestivalen 2016

 
Det är äntligen dags för finalen i Melodifestivalen 2016, så pepp!! Vem vinner, vem får Sverige´s hjärtan och vem faller? Min topp 3 är Molly Sandén, Oscar Zia och Robin Bengtsson men att Frans är 1:a, Molly 2:a och Robin 3:a på Rix topp 6, allvar om Frans vinner Mello blir det flopp i ESC. Frans låt är bra men lite tråkig tror inte den går hem eller passar i ESC, så är nervös om Frans vinner detta jag tycker inte den är en värdig vinnare för Eurovision song contest 2016. Tack och lov finns internationella juryn som kan kanske rädda och hylla tex Molly´s låt Youniverse som är otroligt fin, mäktig och stark låt. Känns som 2013 där juryn såg till att Robin Stjernberg vann till slut.
 
Men vad som än händer ikväll, är nog Molly vinnaren i mitt hjärta för hon är helt fantastisk! Och att jag får se henne igen 16 april i Kungsbacka är underbart. 
 
 
 

Livets nycklar till egen lägenhet

Fick äntligen skriva hyreskontakt och få livets nycklar till min lägenhet i Helsingborg!! Denna lycka och obeskrivliga känslan, att se en tom lägenhet som är min och jag kan inreda själv. Nu ska det bara målas lite vitt sen så! 
 
Har varit helt underbart vår väder denna härliga fredag!
 Kamera objektiv

Vill ha ett nytt objektiv till min Canon som går från normal till zoom typ 18-250 mm så jag har börjat spara till ett, men när jag tog paus bland flyttlådorna och letar får jag bara total beslutångest. För jag har en tajt budget, men jag har kollat och jämnfört mellan två som är Canon´s egna fattning som jag trivs bra med då jag har ett superzoom 55-250 mm som alltid åker på men känner nu att jag behöver ett vanligt normalt till zoom som är smidigare att ha med sig på fotograf språng. Samt ett Tamron zoom som jag hört talas om, men när jag läser kommenterer om den blir den lite sämre i fokus.
 
 Rena objektiv djungeln på nätet, vad som är bra och mindre bra! 
 
 
                     Canon EF-S 18-200/3.5-5.6 IS                                         Tamron AF Di II VC 18-270 PZD Canon
 

Hello there little thing

Mitt uppe i flyttlådor samt rensa kaos inför lägenhet flytt snart, hur är det ens möljligt att jag har samlat på mig så här mycket grejer?! Älskade Helsingborg fattar inte riktigt att jag flyttar in till stan igen vill bara ha lägenhets nyckeln nu, så jag kan måla vitt och inreda mitt eget. Kommer bli så mysigt. Så om bloggen står lite stilla och vill inte uppdateras fast ni trycker på refresh så förstår ni varför. Nu närmar sig finalen i Melodifestivalen 2016 också, så ska försöka blogga lite. 
 
Hittade denna lilla söta grabbaten, ett första tecken på att våren är på väg. Så härligt, längtar efter vårens solstrålar och värme nu! 
 

Fått en egen lägenhet

Den dagen som bara finns vart fjärde år, var helt fantastisk! Fick besked att det fanns en lägenhet att titta på i Helsingborg, och jag kommer att få den nu. Att jag kan flytta in till stan igen från landet, är så glad!! Denna lycka! Samt inreda något eget ljust med lantligt hem inredning som jag älskar, och att slippa ha den ångesten och paniken att söka något eget nu, det är iallafall ett steg närmare mina drömmar. 
 
Äntligen mars och vår månad, friheten! 
 
 
 
 

Darin tour 2016

Darin tour 2016, Helsingborg
 
 
RSS 2.0