Oscar Zia på Väla Sommarkalas

Magisk sommar dag i lördags när Väla köpcentrum utanför Helsingborg bjöd på sommarkalas! Oscar Zia stod på scenen och levererade fantastiska Melodifestival låten "Human"
 
 

Molly Sandén på Rix fm festival

Att jag svävar på små fluffiga moln dessa sommardagar, denna lycka! Finaste och fantastiska Molly Sandén följer med Rix fm festival turnén i sommar igen, kommer bli en oförglömlig och magisk festival detta året också. Har så fina favorit bilder på henne, men här bjuder jag på några gamla godingar från 2015, 2014 och 2012. 
 
Nästa vecka den 2 juni fotograferar jag Molly Sandén på Liseberg, ska bli så roligt att träffa henne igen! 
 
 

Summer vibez

Älskade sommar, du är bedårande! Denna sommarkänlsan och frihet, har haft en toppen helg med underbara. Att jag fotograferar konsert på lördag och nästa vecka, sommar lycka! Kan inte fatta att jag åker till Göteborg nästa torsdag och ser Molly Sandén på Liseberg!! Men innan dess blir det Sommarkalas på Väla köpcentrum och födelsedag fest. 
 
Att min systerdotter fyller 18 år på söndag, babe! 

Sommarens höjdpunkt

Städerna till årets Rix fm festival 2016 är äntligen klart, och på måndag börjar Rix fm släppa artister! Ser verkligen fram emot detta, för festivalen levererar bra städer i år för jag kan åka på minst 5 som jag slipper att ordna boende samt att jag kan resa "gratis" med jojosommar kortet från Skånetrafiken.
 
Juli och Augusti, hit me!
 
 

Rix fm festival 2016 levererar Skåne

Detta ska bli otroligt roligt, känner peppen! Kommer bli en festlig sommar, när festivalen levererar Skåne stopp tre gånger så mycket kärlek. Det är 4 år sen dom var här i stan och nu kommer Rix fm festival äntligen tillbaka till Helsingborgs festival Hx den 6 aug. Både Robin Stjernberg och Molly Sandén var med i Helsingborg 2012, hoppas av hela mitt hjärta att dom följer med på årets festival. Måste bara släppa artister nästa vecka, men grymt att man vet kanske redan två. 
 
Saknar friheten att fotografera konsert, behöver verkligen sommar roadtrip nu! 

Sweet summer heaven

Himmelskt sött från Bikbok, kärlek vid första ögonkastet! Efter otroligt fint och varmt väder, fick jag sommar känsla och åkte till Väla köpcentrum. Kunde  inte motstå Molly Sandén smycken på Guldfynd, så magisk fint. Mindre än 3 veckor kvar tills jag åker till Göteborg och ser Molly på Liseberg, kommer bli så mysigt. 
 
Detta vädret har varit så mys, vill ha kvar värmen men hej till svensk sommar igen tyvärr..
 
 

Eurovision Song Contest 2016

Here we go again, Eurovision song contest 2016 in Sweden! Hittar bara ett ord till Ryssland bidrag "You are the only one" i semi 1 och det är wow! Denna tekniken med led skärmarna, sinnessjukt bra! Tror det kommer stå mellan Ryssland och Frankrike, som blir vinnaren 2016.
 

That kind of days

Långhelg och bara vara ledig är så perfekt just nu, får passa på att njuta och få tillbaka brännan! Att vädret kan göra en så lycklig, får gärna fortsätta vara så här soligt och varmt. Så härligt!
 

Äntligen ett livstecken

Efter jag har varit sjukt dåsig och trött med feber har sovit i en vecka känns det som, har aldrig mått så dåligt av pollenallergi eller vad jag har fått. Och har fortfarande en infektion i kroppen sen chock värmen kom in svepande 1 maj, var denna nyheten om att på måndag släpper Rix fm festival 2016 sin turnéplan så behövlig som man har längtat sen förra sommarens höjdpunkt och glädje!
 
RSS 2.0