Multiway from Kappahl

Kärlek när jag följer en blogg och hon bloggar om exakt det jag har letat efter, en multiway BH som har axelbandslös, kors i ryggen och framför allt halterneck till min armlösa grå polotröja som jag älskar att ha! Perfekt om jag kan använda den på kommande och efterlängtade kryssningen i december. Nu hoppas jag bara att den är skön och sitter bra också, så blir det nog ett köp nästa vecka.
 
Finns på Kappahl och kostar 279:-
 

Min systerdotters födelsedag

Det är den 28 september och det är minsann min minsta systerdotter födelsedag som fyller 9 år, grattis till finisen! Så varför inte lite flygande post present till Leos lekland i eftermiddag, men den riktiga firande överraskningen är på lördag då det blir party vill bara det ska bli fredagsmys då jag ska baka tårtbottnarna till min Pinata tårta med olika fyllningar och Nonstop godis. Hoppas den blir supergod och att jag klarar göra tårtan som jag vill ha den till lördag! 
 

Tuesday the day after job interview

Igår var jag på en jobb intervju inom fotografering av inredning och konst i Malmö, kändes bra men gud pirrigt och lite nervös när man vill verkligen jobba med något som man älskar som är foto, härligt att de gillade och tyckte det var smart med en liten bärbar hårddisk med mina bilder, så man får se bilderna digitalt. Så får se jag fick lite blackout när jag fick frågan "3 ord som beskriver dig" och har lite ångest så här dagen efter om jag kunde visat mig bättre och gjort bättre. Ringer redan nästa vecka oversätt besked om jag inte får jobbet eller ska dit igen. Att jobbet ringde mig var så roligt och att få komma dit, vad som än händer är det bara att fortsätta kämpa.
 
Jag började ändra min blogg design och layout, så om bloggen upplevs konstig så sitter jag med html koder och bilderna är inte alls samma storlek som förut hmm..
 

Födelsedags överraskning

Min systerdotter har nu kommit till en 9:a på onsdag och det måste vi fira! Då ser min födelsedags planering ut så här i alla glada färger när det blir lite Pinata Party nästa helg, så nu fattas bara överrasknings tårtan som jag ska använda grattis vimpeln till. Det är verkligen fullt upp nästa vecka, imorgon jobb intervjun i Malmö sen födelsedags gris mitt i veckan. Trycka in att fixa ett nytt pass för kommande äventyr i resor och sen förbereda Pinata tårtan på fredag.
 
Hoppas ni har haft en kanonfin helg! 
 
 

Lek och gott

Förra helgen var verkligen lek och gottis och nu är det snart helg igen! Det var skönt att tänka på något annat och ha roligt efter tråkigt besked förra veckan. Min systerdotter på 8 år älskar verkligen Leos lekland att man var där i förra helgen och kommer nu komma tillbaka på hennes födelsedag kanske också. På tal om födelsedag, planerar 9-års Pinata Party så denna helgen kommer jag nog ha fullt upp med att göra klart det.
 
Leos lekland är så mycket paradiset för barn och träningspass för vuxna, fast det kändes att jag åt och drack gott mest!
 
 
 
 
 

Ner och upp

Att det har gått en vecka sen ett tråkigt besked. Jag bli så tom att en bit fattas och så ledsen att det känns i hjärtat när en stark, pratglad som alltid ska sista ordet och god person som jag har känt sedan jag var liten så tacksam att ha honom runt mig men förlorar över cancer, och somnade in. Så ofattbart att han inte finns här, det gick så fort helt plötsligt och det riktigt läskigt hur skör människokroppen är egentligen. Men tänker på alla fina minnen och försöker vara positiv, nu får han vila på sin jaktmark. Stöd Cancerfonden, ge liv! Rosa Oktober nästa månad också.
 
Samtidigt ska man kämpa och komma tillbaka i vardagen, men nästan för bra för att vara sant och riktigt härligt att få en jobb intervju inom fotografering och bildhantering till inredning på måndag när jag ansökte igår!
 
 

That kind of cake

Otroligt härligt väder, när jag kan cykla i linne och kjol i september, det måste verkligen minnas 2016. En liten sväng till stranden sen mys cravings och grillat med familjen denna helg. Jag gjorde morotskaka på "Leilas" recept med cream cheese frosting och lime. Den blev himmelskt god!
 
En riktigt vacker, farlig och saftig favorit!
 
 

En bättre torsdag kväll på The Tivoli

Vilken otroligt härlig stämning på The Tivoli i Helsingborg igår med mina fina och nära när Veronica Maggio spelade för ett fullsatt hus. Underbar artist med den bästa turné ledaren och kusin, som blev en fin kväll på gästlistan och bara njuta utan systemkameran. 
 
Det var allt en bättre torsdag kväll, nu underbara helg! 
 
 

A little bit of everything

Att en vardag vecka kan hoppa upp och ner, riktigt trött, seg och vad är livet (kan bero på att jag försöker få bort mina sommar kilo, all energi går) Tills igår kväll att vara på topp, snacka om berg och dal-bana. Att så lite kan betyda så mycket för en, känslan i själen och hjärtat. När Robin skrev igår kväll och man får upp livsgnistan, han är så jäkla go! Love him pretty much, my sunshine. Idag känns så mycket bättre, ikväll blir det Veronica Maggio på The Tivoli i Helsingborg! Bokat bord med mina fina, och att stå på gästlistan känns riktigt härligt bästa kusinen som är turné ledare. 
 
Imorgon är det äntligen fredag och helgen runt hörnet, spendera min tid hos mina föräldrar och mys vid havet kanske nu när det är sommarvärme och sol! 
 
Älskar min nya "maskros" lampa 
 
 

Cravings

Nu när hösten är på ingång och redan saknaden av sommarens festival konserter, får jag köra lite helg mys cravings med familjen! Säger som en viss goding "Shit vad gott" när jag fick kommentar av Anton Ewald på Twitter. Och helt underbart att sensommaren kom tillbaka en sväng till, är inte alls redo för hösten när man ser löv på marken när jag cyklar i Helsingborg. 
 
Skulle fixa till en ny höst header men att ta bilder när man har fått munsår big no, men denna underbara känslan av ny klippt och färgat hår så ny profil och blogg header kommer upp snart
 
 
RSS 2.0