As I lay me down

Fina Wiktoria till final i sista deltävlingen i Melodifestivalen 2017 med låten "As I lay me down"! Och alla finalisternas låtar spelas för fullt nu här hemma, tror det var riktigt längesen att så många bra låtar är med i finalen kommer nog vara så jämnt i en grym final. Men stor skräll att Loreen inte gick vidare till finalen men hon kommer nog ta sig till finalen i andra chansen lätt, hennes show nummer är verkligen jordnära och vad som har hänt och händer i världen. 
 
Får gärna bli 11 mars nu!
 
Wiktoria @ Rix fm festival 2016
 
 

Loreen @ Rix fm festival 2013

Dags för sista deltävlingen i Melodifestivalen 2017 och redan vid första lyssningen av Loreen´s låt "Statements" är det tydligt starkt budskap, kommer bli mäktigt på lördag! I need more, she is gonna killing it! En självklar finalist så nu hoppas jag hon tar sig vidare till finalen i Melodifestivalen 2017. Oh my..när Mello får mig att hitta bilder på Loreen från Rix fm festival 2013 i Göteborg! Och nu på lördag kommer alla Mello låtar släppas på Spotify också, taggad! 
 
Rix fm festival 2013

Grattis på födelsedagen

Grattis på födelsedagen till den mest godhjärtade musiksjälen och låtskrivare! Hoppas dagen blir den bästa och speciell fylld av kärlek, för han är värd allt. Har följt Robin Stjernberg fanstastiska karriär resa han har gjort sen Idol och han blir bara starkare. Hans musik har utvecklas mera, med ett röstregister som ingen annan. Är så otroligt glad att han tillbaka med musiken och så stolt över honom! Tack för att han finns.
 
All lycka i livet, taggad att fotografera hans turné konserter igen! 
 

Travelbag to a birthday star

En speciell musiker och låtskrivare har födelsedag den 22 februari, en resväska från London som present till Robin Stjernberg som nu är klar från fina stjärnor. Och äntligen är den skickad med posten, fick ej (10 cm fel haha orkar inte) den som skymmande brev så hoppas verkligen att skicka den som paket går bättre denna gången! Håller alla tummar att han få den och uppskattar all kärlek för det är han värd. 
 
Grattis videon kommer upp på Youtube den 22 feb, så finns fortfarande chans att vara med i videon, men senast 21 feb. Skicka grattis text och bild till min mail thheresehenriksson@hotmail.com om du vill gratta Robin på hans födelsedag.
 
 
Nu blev det tomt här hemma, när jag har suttit och fixat med detta nästan varje kväll men blev så bra. Pricken över i:et var de röda banden runt resväskan från London. Handgjorda papper paraply med grattis hälsningar, canvas tavlan med ljusslinga som blir stjärnor över London och födelsedags kortet. I´m done! 
 
 
Jag älskar verkligen fudge kola, så förhoppningsvis gör han det också. Annars är födelsedags myset, standad med ostbågar och mint choklad. Att ha rakade sidor och långt ovanpå på killar ser ut att vara hår trend, så pikar han lite med hår gel med extremt kraftig hold. 
 
 
Postade ett vanligt handgjort födelsedagskort också, att det ska vara ett paket på skivbolgret.
 
 

I can´t go on

Yay, där satt den riktigt bra Sverige! Robin Bengtsson är finalist i Melodifestivalen 2017 och tack till Robin Stjernberg verkligen den bästa låtskrivaren, så stolt över honom. Låten "I Can´t Go On" är så gjord för Bengtsson, älskar den så fucking beautiful! Då ska vi inte snacka om hans vackra blå ögon! Men en stor skräll att Owe gick vidare till finalen, men det var väl glädjen och rocka billy i låten som gör den populär. Finalen kommer bli fantastisk, älskar nog ändå alla låtar i finalen!
 
Nästa lördag släpps alla låtar på Spotify, ser redan fram emot nästa helg!
 
Rix fm festival 2016
 
 
 
 
 
 
 
 

Robin Bengtsson

På lördag är det äntligen dags för Robin Bengtsson att tävla i Melodifestivalen 2017 med en låt som är skriven av Melodifestivalen 2013 vinnaren Robin Stjernberg! Vid första lyssningen av "I Can´t Go On" till deltävling 3 i Växjö, tänkte jag att det är Stjernberg över hela denna låten verkligen hans stil och den är så himla bra! Jag förvånas aldrig hur bra låtskrivare Robin Stjernberg är, han har gjort de igen! Robin Bengtsson var också en favorit som jag fotograferade i somras på Rix fm festival, nu hoppas jag på att han tar sig vidare till finalen i Melodifestivalen 2017
 
Rix fm festival 2016

A Million Years

Riktigt grymt av Mariette, så bra! Hon är verkligen en självklar finalist i Melodifestivalen 2017 med "A Million Years" Lisa's och Benjamin´s hjärta glödde under hela låten, så tror det var så jämnt bland finalisterna och andra chansen. Fick lite Ewald och Murs feeling av Benjamin nummer, refrängen är sjukt catchy. Men fick 5 av 7 rätt igen denna gången i Melodifestivalen appen för jag hade Lisa som finalist. Men så grym finalen kommer bli den 11 mars!
 
Rix fm festival 2015, Norrköping

Lisa Ajax

Hennes röst är bara perfekt i höga toner, första lyssningen av Lisa Ajax låt "I don´t give a" till lördagens deltävlingen i Malmö gav mig rysningar och jag älskar den! En av mina favoriter som jag också fotograferade i somras på Rix fm festival, nu hoppas jag på att hon tar sig vidare till finalen i Melodifestivalen 2017. Linnea Deb och Joy Deb har gjort de igen, grymma låtskrivare! 
 
Rix fm festival 2016

Ge mig tillbaka festival sommaren

Rix fm festival 2016
 
 

Wild Child

Äntligen, nu kör vi! Ace Wilder och Nano till finalen i första deltävlingen i Melodifestivalen 2017, och det med all rätt! Hatten av för wild power, men det var ingen direkt överrasknng att Ace och Nano gick vidare till finalen så klara vinnare! Denna gången hade Boris en riktig catchy låt som satte sig så underbart att han gick vidare till andra chansen men skräll enligt mig att Dinah Nah åke ut men ungar röstar mera på "De vet du" Jag fick 5 av 7 rätt i Melodifestivalen appen!
 
Ace Wilder @ Väla Pinkparty 2014, Helsingborg

Throwback Crete

Take me back to beautiful paradise, please soon! Jag är trött på detta mörkret och vintern vill bara gå ide tills sommaren är här igen men hej då januari för detta året nu är det bara 2 månader kvar till våren och sommartid. 
 

Girl Power

Äntligen börjar vinterns höjdpunkt Melodifestivalen 2017, som jag har längtat! Nu kör vi 4 deltävlingar och mello mys lördagar hela februari, en andra chans och finalen 11 mars. I den första deltvälingen är det nog en catfight mellan Charlotte Perrelli, Ace Wilder och Dinah Nah som blir nog min favorit för deltävlingen i Göteborg! Men skrällar kan hända som vanligt! Kollar tillbaka på mina bilder från sommaren 2015 på Dinah Nah, vilket ljus och färger!
 
Summer hit me again
 
RSS 2.0