Diggiloo 2017

Tack Diggiloo för en fantastisk och magisk show i Landskrona och Halmstad i helgen! Att fotografera showen som press i två dagar var helt fantastiskt underbart förutom jag har fått världens träningsvärk i lår muskeln nu. Men ser redan fram emot Landskronakarnevalen och RIX FM Festival! 
 
Veckans nöje att redigera flera av Diggiloo bilderna innan fotograferingen av Mariettes konsert och RIX FM Festival
 

Är så lycklig, att jag kan göra det jag gör

Att få göra det jag brinner för, de är en otrolig känsla! Konsert, festival, porträtt, omslag, logotyp eller layout. Kolla in min nya hemsida: tdesignphoto.heymo.se
 
Behöver ni boka en fotograf eller grafisk designer? Kontakta mig på: therese.henriksson83@gmail.com
 
RIX FM Festival 2017
 

Anton Hagman

Anton Hagman @ RIX FM Festival 2017, Kristianstad
Photo: Therese Henriksson
 

Mariette

Mariette @ RIX FM Festival 2017, Kristianstad
Photo: Therese Henriksson

Robin Stjernberg - Lotta på Liseberg

Robin Stjernberg @ Lotta på Liseberg 2017, Göteborg
 

RIX FM Festival, Kristianstad

Äntligen har min RIX FM Festival sommar börjat! Tack för en fantastisk magisk kväll i söndags i Kristianstad, blev en festlig härlig festival med perfekt sommar väder, grymma artister och publiken som fyllde hela stora torg. Första turné stoppet var kanonbra, ser redan fram emot nästa stad som kommer bli minst lika bra. Alltid ett fantastiskt nöje att fotografera festivalen!
 
Redigering av rätts så många bilder så fler bilder kommer upp under veckan, och att jag fotograferade Robin Stjernberg på "Lotta på Liseberg" i måndags så där av sena festival bilder. 
 
 
RSS 2.0