Magisk och mäktig afton i Helsingborg

En magisk och mäktig afton i hemstadens Helsingborg konserthus, där stjärnorna glänste klarast! Helt underbart att fotografera och träffa Molly igen, fina hjärtat. Det var så mysigt och stämningsfullt att se och höra hennes vackra röst lite mera avskalat än i somras på RIX FM Festival. Och David Lindgren är helt fantastisk och härlig! Årets sista konsert levererade så mycket kärlek i november mörkret. Hoppas på ett perfekt och underbart konsert år 2018! 
 
Christmas night tour 2017, missa inte årets julshow!
 
Foto - Helsingborg - Molly Sanden - christmas night - konsert - konserthuset

Winter Wonderland

 
Endast några dagar kvar till 1 advent och så mys att ha framme mitt vinterland igen! Älskar att tända ljus så mysigt, måste få tag på fler doftljus som doftar kanel. Att lyssna på julmusik, dricka varm choklad och äta pepparkakor. Nu är äntligen julstämningen kommen med julpynt, bakning och julgodis. Till helgen blir det att baka lussekatter! 
 
 
Vit hyasint, så otroligt ljuvligt! 
 
 
DIY - Foto - advent - choklad - heminredning - hyasint - inredning - jul - julgran - julklappar - julmys - ljus - lykta - merry xmas - mitt dagliga liv - mys - snögubbe - stjärna - vinter

Home is where your heart is around

Att Eric Saade kör en turné till våren och kommer hem till vackra Helsingborg den 17 mars! Det är helt fantstiskt att höra, och mitt fotograf hjärta säger att jag vill ha fotoackreditering! När Vintergalan föll bort i Helsingborg som jag ville fotografera, blev jag riktigt glad när det kom upp att han ska ha en egen konsert  i Helsingborg arena bara ca en kvart ifrån där man bor. Men det jag tyckte var konstigt att dom har lagt hans halva "vår turné" på vintern iallafall vad jag tycker, tur att Helsingborg är lördagen efter finalen i Melodifestivalen. 
 
Kan förmodligen hända att jag kan få fotoackreditering, bara pressavdelningen kan svara mig. 
 
Canon - Eric Saade - Foto - Fotografi - Helsingborg - Helsingborg Arena - Musik - Saade - fotograf - fotografera - kamera - konsert - kärlek - system kamera

Helg Deluxe

 
När helgens mys med familjen försvann lika fort som denna kladdkaka extra allt på Chokladensdag! Och måste säga att årets Idol deltagare som är kvar är så bra nu, det blir inte lätt att titta på detta på fredag! Men usch..så kallt och mörkt det har blivit ute, men underbart att se att löven är kvar när det är mitten av november och julen står snart vid dörren med allt som heter julmys. Mindre än 3 veckor kvar till 1 Advent, längtar så mycket! Men jag har smygstartat lite med julmusik och glögg, och man måste få ha mera ljus och värme i detta november mörkret. Och allt julpynt i butikerna, vem kan ens stå emot?!!
 
Recept på min riktigt kladdiga kladdkaka finns på T.Design Sweets
Foto - baka - bakverk - choklad - chokladensdag - gott - kladdkaka - kladdkakans dag - kärlek