RIX FM Festival 2017

Saknar RIX FM Festival sommaren så det gör ont. Sommaren gör mig så lyckligare! Hade behövt en konsert att fotografera, helst igår! Ett magiskt och bra 2017 med nya fotograf städer och nya kontakter men nu gör jag 2018 fotograferingen ännu bättre med min nya skönhet Canon EOS 80D! Om jag ser tillbaka på 5 år, så har min utveckling inom fotografi bara blivit bättre och jag slutar aldrig att hoppas att jag får jobba med min dröm karriär. 
 
Ser fram emot denna sommaren och vad den har att erbjuda, att träffa alla igen, resa och uppleva Sveriges olika städer! Detta är min stora passion! 
 
 

Take me back to paradise

Drömmer mig tillbaka till paradiset på Kreta, och i sommar ses vi igen! Men redan trött på denna Sverige kylan, våren får gärna komma nu men det känns långt till varmare väder. Men lite skönt att vi har mild vinter hittills i Skåne. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year

 
Gott nytt år, hjärtan! Hur galet är det inte att det är nytt år?? 2017 försvann för fort, tack för alla underbara upplevelser! Men det bästa är kvar! Hoppas 2018 kan bli något nytt och jag får mera frihet att resa och åka fotografera. Låt göra detta året till ett av dom bästa!! Och ännu bättre med min nya skönhet Canon EOS 80D på årets RIX FM Festival i sommar!
 
 
 
 
RSS 2.0