It´s all for the better

Tack Robin för allt, detta trodde jag inte för ett år sen! Ni är så fina, stjernor. 
 
En vecka sen fredagsmys eller ska jag säga kaoset med fina vänner, denna sommaren kommer bli grym! Wow, han lovade att komma mera till Skåne denna sommaren, Robin Stjernberg kommer till Sommarrocken i Svedala i Juli!! Lite splittrad dock, för jag är inte ens i Skåne den veckan...men vad gör man inte kommer ta tåget ner från Västra Götaland den dagen han spelar och samtidigt umgås med vänner. Kan söka fotopass till Sommarrocken i Svedala också, men det tråkiga är att jag får bara vara i diket dom 2 första låtarna om jag får passet. Och hur tusan tar jag mig längst fram, där alla fina stjernor kommer stå?! Så hej då pengar..men hejsvejs Robin!
 
Nu tar jag helg! Let´s Dance börjar, det är vår i luften och första mars imorgon. UNDERBART! Kan bara bli bättre nu, lovar att sommaren kommer detta året också. 
 
 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com