Never forget to let your fire shine

Åh, vilka annorlunda dagar det har varit. När vardagen fylls av både tårar, skratt, lång resa, vänskap och lycka. Så läskigt att man kan komma närmare sin släkt som man aldrig träffar, bara för någon går bort. Men man ska uppskatta det lilla man har på denna jord, att allt händer av en anledning. Hittade denna kille i Norrtälje i lördags, där han levererade en grym spelning på scenen! Att jag skulle resa så här mycket trodde jag aldrig. Men det är värt varje krona. Samtidigt blir jag så glad att se hans lycka på scenen och han får leva sin dröm. Och när ljuset och effekterna är hur snyggt som helst, så mina bilder blir bara så mycket godis! Slutar aldrig förvånas hur gudomligt bra Robin Stjernberg är, denna talang och magiska röst!
 
Men fy vad det har blivit mörkt nu, ogillar verkligen att vi har ändrat till vintertid. Detta var sista giget med Robin innan julen och Julgalan slår upp sina dörrar. Längtar lite allt att ta fram pyntet och få det mysigt med allt som hör julen till. Jag har uppdaterat min blogg layout, så den kan se lite konstig ut tills jag har fått rätt på alla html koder. Kram på er! 
 
 
 
 
 
 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com