Thoughts

 
 
Det har inte undgått att jag är fånigt förtjust att fotografera Mr.Stjernberg, denna sommaren har varit fantastisk med magiska ögonblick. Att livet kan förändras till det bättre, bara genom en person med en sådan ödmjukhet. Att få den bästa kontaken till fina människor jag aldrig hade haft tanken på att dom fanns på denna jord. Att kriga för mina bilder, få fotoackreditering och göra det jag älskar! Att få höra att mina bilder är fantastiska och jättefina från både Stjernberg och hans skivbolag Lionheart som jag idag har ganska bra kontakt med, går rakt in i hjärtat. 
 
Jag ser ung ut, men jag är inte det och jag blir inte yngre. Jag har kämpat så längre för något jag brinner för att göra. Jag har fallit och ändrat mig hundra gånger om detta är den rätta vägen i mitt liv och tagit mig upp igen. Men nu kommer denna jobbiga hösten och vintern, som jag är inte riktigt färdig för än. Men jag kämpar varje dag för min dröm! Men jag är otroligt glad för att jag har så fint stöd från alla i min närhet. I storhet är jag lycklig, men samtidigt mår jag skit ibland för jag har inget perfekt liv med jobb. Trodde allvarligt inte att jag skulle vara arbetssökande så länge, och det tär på en. Men att hitta rätt väg tar tid det också, jag har hoppat runt ibland som en groda. 
 
Att mina tankar bär av att skicka en intresseansökan till Lionheart, att jobba som webbansvarig med media/foto är en bana jag aldrig tänk i innan. Att ens flytta utanför Skåne, men på tanke på alla mina resor i sommar och att jag fått mera självkänsla klarar jag nog det. 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com