Välkommen våren

Valborgsmässoafton kom till slut och jag älskar att våren är här, så fint överallt. Underbara maj månad och sommaren är runt hörnet med massa roadtrip, fotografera och mys. Och självklart grillning, sena sommarkvällar! Men nu hade vädret kunnat varit bättre, vart försvann våren på denna dagen vi ska fira in våren?! Men det hände allt ändå att jag gjorde cheesecake denna lång helg, världens nyttigaste ingredienser men super god! 
 
Ser verkligen fram emot juni, juli och augusti. I juni åker jag till Norrköping, ny kärlek till denna staden. Samtidigt umgås med en toppen tjej som jag har blivit vän med tack vare fantastiska artister och fotografi intresset. Jag är helt säker på att vi kommer ha riktigt roligt när vi tar en roadtrip överdagen tillsammans till Nykvarn. 
 
Just love them, so pretty.
 
 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com