Final i Melodifestivalen 2016

 
Det är äntligen dags för finalen i Melodifestivalen 2016, så pepp!! Vem vinner, vem får Sverige´s hjärtan och vem faller? Min topp 3 är Molly Sandén, Oscar Zia och Robin Bengtsson men att Frans är 1:a, Molly 2:a och Robin 3:a på Rix topp 6, allvar om Frans vinner Mello blir det flopp i ESC. Frans låt är bra men lite tråkig tror inte den går hem eller passar i ESC, så är nervös om Frans vinner detta jag tycker inte den är en värdig vinnare för Eurovision song contest 2016. Tack och lov finns internationella juryn som kan kanske rädda och hylla tex Molly´s låt Youniverse som är otroligt fin, mäktig och stark låt. Känns som 2013 där juryn såg till att Robin Stjernberg vann till slut.
 
Men vad som än händer ikväll, är nog Molly vinnaren i mitt hjärta för hon är helt fantastisk! Och att jag får se henne igen 16 april i Kungsbacka är underbart. 
 
 
 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com