Grattis till den coolaste tjejen

 
Idag blir hon hela 10 år, och självklart kommer vi att ha rock ´n roll och rockabilly party för den coolaste tjejen på lördag! Har inte blivit så mycket annat på kvällarna på en hel vecka än att planera och fixa till födelsedagsfesten till min systerdotter. Min grattis vimpel har jag gjort av svarta papptallrikar och musik noterna av svart papper som jag har limmat fast på sidenband, som blev riktigt häftigt att hänga upp. Och sen använde jag resten av tallrikarna att ser ut som LP skivor som bordsplacering och till efterrätt. 
 
 
Min egen gjorda "Diner" skylten blev perfekt med meny och bords nummer. Där till röda ballonger som blir stora körsbär med pappers blad. Toppen av grädden hittade jag superfina Milkshake glas, en liten godis butik och giffeltavla på Tiger som blir fina presenter.
 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com