Tack RIX FM Festival för denna sommaren

Att få avsluta min RIX FM Festival turné sommar som press fotograf med att fotografera Molly Sandén på scen, magi denna tjejen är guld! Jag kan säga att jag njut av denna fantastiska kvinnan, ren kärlek. Vem är jag, utan dig? Kommer sakna att springa mellan backstage och scen för att fotografera, alla underbara artister, dream goals photoshoot och härliga människor. Sveriges städer och udda eventplatser som jag har fått uppleva men tusen tack och hejdå turné livet, ses nästa sommar igen! 
 
RIX FM Festival 2018, forever in my heart. 
 
 
Att jag kan göra det jag älskar är det häftigaste som finns
 
 
Hade så gärna viljat vara på med final spelningen, men livet händer imorgon...men tänk vad grymt och fotografera i Stockholm också när Liam och Cheicki sa att dom kommer sakna att ha mig där men har iallafall fått nya kontakter denna sommaren...och förhoppningsvis blir det RIX FM Festival för första gången i Stockholm nästa sommar! Kanske då en viss Stjernberg följer med festivalen igen. Bara spara i några månader nu då, för detta är så älskvärt med lycka...och nu håller jag också tummarna jag får lov att köra som fotograf crew på alla stopp nästa sommar! 
 
 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com