Home is what your heart leads you

Fågelkvitter, mildare väder och sol då börjar vår känslorna komma fram! Tog denna torsdagen en foto dag i underbara Helsingborg, kan verkligen säga att jag älskar denna staden ner till tårna. Kanske inte blev den solen jag ville ha idag, men den kom fram när jag kom ner till havet! Fotografierna får så mycket mera liv i sig, måste göra detta oftare. Allt och alla börjar vakna till liv där ute, otroligt skönt att komma från allt och bara tänka på annat och fotografera som jag bara älskar. Och när en helt fantastisk person får en att le hela dagen, då är dagen hel rakt in hjärtat!
 
Ljudet av havet, ger mig minnen från fantastiska Gran Canaria i julas. Saknar detta paradiset otroligt mycket! Imorgon är det äntligen fina fredag igen, och fredagsmys med min systerdotter som jag älskar som en syster. Blir det några Cupcakes i helgen, eller jag ska bara göra en supergod kladdkaka? Förra gången blev den super! 
 
Ha en underbar torsdags kväll, kram!
 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com