Summer in my heart

Vilka underbara sommardagar med familjen vid stranden och vår stuga i helgen i fina Skåne och Ängelholm, det var så himmelskt skönt och vädret som var så otroligt älskvärt! Önskar att det kunde vara sommar förevigt i Sverige, detta är frihet och lycka. Ja, alltså vad hände? Från högsommar värme till höst ruggigt till sol igen. Denna ångesten att det höst och vinter snart och att jag går tillbaka till tråkiga mörka vardagen som jag inte alls mår bra av. Blir redan trött av tanken att mina sommar kilo ska bort och försöka skaffa ett Svensson (jobb) liv igen som inte är alls jag.
 
Detta är tredje sommaren jag åker runt och fotograferar konserter/festivalen, varje gånger brinner det i hjärtat passionerat att jag vill jobba med media och event jag blev en bit rikare med mera erfarenhet och stor tacksamhet att många av artisterna såg mig denna sommaren. Har slagit mig tanken om en viss Stjernberg har sin andra sommarturné hade varit drömmen att få ett betalt fotouppdrag och jobba för en artist som konsert fotograf.
 


Pressfotograf på RIX FM Festival & konserter. Min livsstil är bilder och kreativ grafisk designer med musik och bakning begär. Mina konsert bilder finns på Festivalphoto.net. Kontakta mig och boka mig på min mail: therese.henriksson83@gmail.com