Födelsedags video till Danny Saucedo

Den senaste veckan har det blivit mycket att samla ihop bilder, text, musik och videoklipp till min födelsedags video för Danny Saucedo. Är med själv i en video med bild och en födelsedagsbok också där jag har skrivit en text till bilden. Är otroligt roligt att göra både grafisk design och liten film med hjälp av Photoshop och Premiere elements. Och få använda mina fotografier som jag tog på Rixfm Festival i Malmö i somras, har försökt använda ett tema/bild i min idé. Kreativa ideer kan bli grymma eller bara bli för mycket för min huvud ibland, för det kommer alltid upp för många nya idéer. Hittade ett snyggt halsband/armband som jag köpte till DVD paketet. Som nu har utvecklas att jag skickar med brev, smycken och DVD med omslag/namn till Sony Music. Så dom som vill skriva ett kort brev (100-150 ord) till Danny också skriver jag ut på vitt papper och skickar med. Måste testa att skriva ut mitt omslag och brev, ska också lista ut vilket sätt som är bäst att skicka det till Sony Music.
 
Vill du vara med i min födelsedag video till Danny? Skicka ditt namn med bild på dig & Danny med text eller bild på Danny eller ett videoklipp där du hälsar honom "Grattis på födelsedagen" innan den 17 feb till Tessy_83@hotmail.com Gå med i min Facebook evenemang http://www.facebook.com/events/188554674623476/
 
Saucedo är högaktuell som programledare för denna års Melodifestival som har premiär lördagen 2 feb i Karlskrona kl.20.00 i SVT och den stora finalen 9 Mars. Han kommer göra ett grymt jobb tillsammans med Gina, 6 lördagar framåt. Fantastiskt roligt att han fyller år mitt i hela festivalen 25 feb, så jag kommer ifrån denna vinter depp. Fy tusan vad kallt det är! Kan någon ge mig sommar?, längtar så tillbaka till denna värma augusti dag då jag såg Danny Boi. Som alla redan vet säger Danny vad han verkligen tycker om andra, det är inte många som gör det och alla tycker han är en diva. Danny är lite av en galen kille i en vuxen kropp som verkligen lever livet till max. Med en grym cool stil som försöker inte vara allas älskling. Han har verkligen gjort mycket och kommit långt i sin karriär sen han kom femma i Idol 2006 då vi fann honom.
  

T.Design Photo - Calendar 2013

Den senaste veckan har jag äntligen använt Photoshop igen! Min kalender 2013 av mina fotografier svenska artister med en magisk sväng i underbara Photoshop är nu färdig. Blev mycket nöjd med den! Har själv beställt den och hoppas den ska hamna i postlådan någongång nästa vecka, den går nu också att beställa på http://www.zazzle.com/theresehenriksson Hahaha..Inte för vara taskig men någon frågade mig om jag var en kändis för jag hade gjort en egen kalender och man kunde beställa den. Inte direkt..hobby fotograf och designer! Gilla gärna mig sida på Facebook http://www.facebook.com/tdesignphoto 
 
Zazzle.com  kan vem som helst skapa sin egen konst som andra kan köpa! För jag är grafisk designer och fotograf ville jag inte bara ta mina fotografier rakt av i kalendern. Så dom fick följa med in i Photoshop och redigeras med olika effekter, text och färg. Tar tid men så otroligt roligt! Tyvärr blev den försenad pågrund av resa och mycket annat i mitt privatliv som kan uppstå, annars hade den varit färdig redan i december. Nästa gång ska jag börja i tid, så jag har den i min hand redan i december.
 
Så kom detta med rättigheter eller inte! Vad som är egentilgen är lagligt och olagligt vad som gäller bilder, fast det är mina egna fotografier som jag har tagit med min kamera eftersom kändisarna är sina egna varumärken...blir det fanart och det är egentligen olagligt, men flera miljoner gör detta. Men hur ska jag annars få ut min konst sa att säga?! Och så länge ingen annan säger något...som jag knappast tror. Värsta fall får jag ta bort den. Var bara tvungen att skriva om detta!
 
"Det går ej att komersialisera bilder på andra människor. Lagen om namn och bild i reklam förbjuder sådan affärsverksamhet för näringsidkare." 
 
 

Kalender 2013

Har blivit några timmar i Photoshop med mitt pågående jobb som är min försenade kalender 2013 (pågrund av resa) av mina fotografier i våras, somras och vintern. Vill så bli klar med den, så jag kan beställa den. Har minst 8 bilder kvar att göra, måste fixa dom denna veckan. Älskar att bli inspirerad av musik texter och underbara artister. Och fantastiska toner kommer från mina högtalare samtidigt jag sitter i Photoshop ger sann inspiration, denna kalender kommer bli helt fantastisk på min vägg där jag kommer minnas varje månad. 
 
Tänkte ha den online på Zazzle sen också om någon vill beställa den, tyvärr blir det den engelska sidan för den svenska har inte kalender på något konstigt sätt. 
 
Kram
 
 

Gott nytt år!

Gott nytt år, mina läsare! Hoppas ert 2012 har varit lika fantastisk som mitt med många minnen, ser fram emot ett nytt underbart foto år. Känns sjukt att det är 2013 nu! Tiden går för fort men det viktiga är att man minns speciella stunder i livet när vissa dagar kan vara tråkiga. Det måste vara den mildaste nyår i Skåne, vi hade ca 5 grader och regn. Kan säga att det var blött och blåsit igår, så jag fick tyvärr vatten ringar på min kamera lins...men blev en cool effekt ändå! 
 
Ska försöka uppdatera bloggen mera, nu när jag har hittat min blogg plats och egen design på den. Idag tar jag det lugn i stugan, imorgon börjar ett nytt kapitel... 
 
Kram
 
RSS 2.0