Summer sweet

 Tracy shorts   Fly top   Tracy jacket   Vanilla headband
 
Bikbok har fått in så mycket sommar sött, blev så sugen att shoppa! Längtar efter sommaren värmen nu, men vad dom har lovat så tittar solen fram mera nästa helg med lite varmare grader än vad det har varit. 
 

Give Me That

Äntligen helg och det är så behövligt! Så trött i kroppen efter nästan en hel veckas jobb på förskolan, så det ska bli skönt med mys över helgen. Att Lisa Ajax släppte en överraskning med sin nya singel "Give Me That" wow denna tjejen är grym med fantastisk röst, lyssna på Spotify och iTunes! Den 5 juli kommer hon till Helsingborg, riktigt härligt! 
 
Love music friday!
 

Vardagar i april

Två dagar kvar till helg, valborg och 1 maj! Min vardag och liv har blivit så annorlunda, när detta året började trodde jag aldrig att jag skulle ha en egen lägenhet i underbara Helsingborg, jobb på förskola och allt vad vuxen liv heter. Att vikariera på förskola kan vara krävande känner jag i hela min kropp och själ men hur söta är dom inte, fantstiska små liv.
 
Detta vädret, så kallt och blött känns som alla årstider på samma gång! Kan det bli sommar, men någon gång vänder det väl nu i maj hoppas jag.


Silja Line Galaxy kryssningen

En månad sen Stockholm och Silja Line Galaxy kryssningen med Robin Stjernberg, önskade att jag kunde få uppleva den igen. För denna gosigaste själen ger lycka med så mycket glädje och kärlek. Hoppas det inte dröjer alls för längre innan jag gör en fantastisk roadtrip och träffar honom igen, sommar och hans magiska spelningar är så behövligt nu! Hade varit riktigt roligt om han tar med sin gudomliga röst och följer med Rix fm festival turnén detta året.
 
Tipsa Robin Stjernberg som artist till Helsingborg festival Hx 2016 mellan den 4-6 aug till Nathalie.Jarnhaell@helsingborg.se

Rix Fm Festival 2015

Nöjet att resa och fotografera förra sommaren, här är några av mina bilder från 2015. Och nu känner man peppen av sommarens höjdpunkt när man fick veta redan tre städer på årets Rix fm festival som är Eskilstuna 4 aug, Göteborg 21 aug och Stockholm 24 aug fast det inte är officiellt på deras sida än! Hoppas alla städer och datum kommer ut denna veckan. Håller tummarna att festivalen kommer tillbaka till Helsingborg i år. 
 
Denna magiska upplevelse och glädje är så redo för årets festival, roadtrip och massa fotografering i augusti! 
 

My Instagram

Följ mig på Instagram @thheresehenriksson
 
 

Albin+Mattias

Tusen tack för grym musik och artister där ute, Albin och Mattias nya EP är fantastiskt bra! Lyssna på "Insomnia" på Spotify eller iTunes. Känn peppen av sommarens alla festivaler och konserter, hoppas jag får nöjet att fotografera dessa tunga grabbar i sommar igen. Kan bli en trip 21 juli där dom spelar på sommartorsdagarna i Borås. 
 
Music friday all day! 
 
 

Körsbärsblommans månad är här

Vackra och underbara vår, den kom äntligen! Men det kunde bli lite varmare i luften och mindre blåsigt, det är ju snart maj för sjutton. Riktigt härligt att allt börjar slår ut nu, är så trött på det gråa och färglösa. Ser så fram emot sommaren alla äventyr. Att det är fredag imorgon, det säger vi amen till!
 
Att det finns så mycket att fixa till i lägenheten än efter inflytt i Helsingborg och jobb på de, hinner knappt med mig själv dessa dagar när jag har fått vikariat på förskola, men när man fick se vad man får i lön den 25:e, wow och jag vikarierade bara några dagar i mars tänk då maj lönen för jobb timmarna nu i april. Och ja, detta är min riktiga lön på länge så blev super glad! 
 

Magical perfection

 Molly Sandén - Kungsbacka Teater 16/4-16

Molly Sandén på Kungsbacka Teater

Det blev en magisk lördag kväll med Molly Sandén i Kungsbacka, hon är helt fantastisk på scenen! De var så roligt att se Molly bli så glad när hon såg mig där, hon är helt underbar och stark. Hoppas jag kan se och träffa henne igen i Göteborg 2 juni när hon har konsert på Liseberg. 
 
Att släng pussen och hjärtat med händerna kändes så personligt fint när man skulle gå igår, världens bästa kvinnliga förebild.  
 

Konsert i Kungsbacka

Äntligen helg och känna frihet med konsert igen! Fotograferar fina Molly Sandén lördag kväll, denna gången på en mysig teater i Kungsbacka. Åker upp från Helsingborg och träffar en fin vän med samma foto intresse, att jag träffar så många nya vänner genom artister är riktigt roligt. 
 
 

Canon EFS 18-200 mm

Älskar min nya skönhet, denna lyckan! Canon EFS 18-200 mm objektiv kommer följa med mig på alla festivaler och konserter framöver, så perfekt att jag kan både vara nära och på avstånd när jag är på fotograf språng. Testade den lite förra helgen när jag fotograferade Molly Sandén på ett mindre event, och bilderna blev toppen!
 
 

Finaste kvinnliga förebilden

En sväng till Malmö igår och fotograferade Molly Sandén där hon körde fina och avskalade akustiska låtar med Erik Segerstedt på Hedbergs bil, hon är en riktigt fin diamant som lyser upp mina dagar! Det var så roligt att träffa henne igen, hade kunnat pratat med henne länge och om allt möjligt. 
 
På lördag blir det konsert med Molly i Kungsbacka! 
 
 

You are me and I am you

Var så inställd att inte fotografera och se Molly Sandén förrän 16 april som jag ser fram emot så mycket, men fick allt en fantastisk överraskning när jag kolla genom Facebook flödet och ser att hon kommer till Hedbergs bil i Malmö nu på lördag! Där jag också såg och träffade henne i januari 2015. Ska bli riktigt roligt att se henne igen.
 
Denna fantastiska själen med ett fint hjärta, bästa kvinnliga förebilden. 
 

Äntligen beställt ett nytt objektiv

Har äntligen sparat ihop till ett nytt kamera objektiv skönhet och så lätt det var att klicka hem Canon objektiv 18-200 mm! Efter mycket ångest och velande om jag skulle ha en Tamron eller Canon egna objektiv, så kände jag att jag trivs mera med Canon egna fattning till mitt kamera hus. Håller tummar och tår att den är helt fantastisk att fotografera med också! 
 
Hoppas jag hinner få hem objektivet till konserten i Kungsbacka den 16 april med Molly Sandén nu, posten får gärna vara på den snabba sidan. Att få fotografera konsert och festival med ny pärla, sommar jag är så redo! 
 

Run away dreams

Här sprang tiden förbi nästan en hel månad, har verkligen hänt mycket under mars månad så jag har inte haft tid att blogga. Från att jag fick reda på att skulle få en egen lägenhet har det bara varit en ketchup effekten på allt. Men är så pepp att fotografera konsert, event, festival och blogga igen, summer I need you! Att bo i en egen lägenhet i Helsingborg nu är så härligt, men fick dubbelt mycket att göra nu med flytten så hinner knappt med mig själv! Och då har man fått ett vikariat/tim anställning vid behov på en förskola också. Samtidigt hade jag så mycket otur att jag fick världens förkylning, gud vad jag hatar att vara sjuk speciellt när det är såhär långdragit. Och sen när man är mera trött än normalt då är det officiellt vår, hej pollen!
 
 
Fast en slänga av hosta och heshet hade jag minsann äntligen en grym påskhelg på Silja Line Galaxy weekend party kryssning med dom bästa och finaste, tack för att ni finns. Denna glädje och lycka så mycket kärlek, ljuset i mitt liv!
 
RSS 2.0