Feed on my love

Robin Stjernberg är tillbaka med en mäktig ny hitvarning med hans verkligen rätta jag som är soul pop med en röst av guld, den 27 januari släppte han singeln "Feed On My Love"! Vilken comeback 2017 som är verkligen behövlig, och till våren släpps hans kommande nya EP med bland annat Rain, Feed On My Love och teasern Lonely Heart som han levererade stort med äkta känslor som får vem som helt att gråta på Sveriges Radio P4 i fredags. En otrolig fantastisk artist och låtskrivare som dagligen ger mig insperation och egoboost! Så glad att jag har fått chansen att följa med på hans resa och se hans utveckling i musik karriären sen han vann Melodifestivalen 2013. Det har gått nu 4 år, och jag tror på honom fortfarande denna ödmjuka musik själen lämnar jag inte i första taget. Han ska vara stolt, för det är jag!
 
Lyssna på "Feed On My Love" i Spotify och iTunes! 
 

Throwback summer 2016

Saknaden är stor attt fotografera sommar konserter, men förhoppningsvis kommer 2017 leverera! Imorgon släpper både Robin Stjernberg och Albin ny musik, äntligen blir denna vintern varmare! Nästa vecka börjar vinterns höjdpunk Melodifestivalen 2017 också, som jag ser riktigt fram emot. Nu tar jag en egen långhelg av lycka!
 
 Robin Stjernberg @ Sommartrivsel 2016
Albin @ Rix fm festival 2016
 
 

Mys helg

Näst sista helgen i denna vinter månaden, som har blivit mild i Skåne känns som vi hoppade tillbaka till hösten som jag är tacksam för fortsätt så till våren kommer! Med det blev min hårfärg riktigt mörkbrun igen, så underbar känsla älskar det! Och ingen helg utan något sött i familjen normal, en annorlunda kola cheesecake med center godis...
 
Snapchat thhess
 

Birthday present travelbag

En månad kvar till jag skickar iväg present resväskan till världens bästa som är värd all kärlek, och den har blivit riktigt fin nu efterhand jag har blivit färdig med lite grejer. Blir så varm i hjärtat och glad att alla uppskattar all kreativ design jag gör, samtidigt att jag älskar komma på ideér och göra det själv. Ta del av presenten och joina den mest godhjärtade musik artisten Robin Stjernberg´s födelsedags video genom att skicka hälsning och bild till min mail thheresehenriksson@hotmail.com innan 19 februari. 
 
Behöver mer grattis hälsningar om jag ska få ihop videon och paraplyerna med grattis hälsningar 
 
 
 
 
 

Bodypump100 Väla

Nordic Wellness event 2017, Bodypump100 Väla

My boost

Denna helgen försvann festligt snabbt, när jag fotograferade Nordic Wellness event på Väla en lördag förmiddag där min systerdotter jobbar! Lilla trötta jag som var helt slut efter att fotograferat i fyra timmar med för lite sömn natten innan där jag försökte rensa och överföra bilder, när min för gamla dator tar penison när uppdateringar av virusskydd upphör att gälla på Window vista. Fattades bara detta också!
 
Men en bra goodiebag och morotkaka cravings mys med familjen i vinter kylan
 

Thought back Miriam Bryant in Helsingborg

Miriam Bryant @ Soferio, Helsingborg 2016
 

Miss this paradise

Att jag var på Gran Canaria denna tiden förra året, take me back to paradise! Vill ha sommar, allting bara står stilla i någon vinter bubbla. Men kommer blir superfint att komma tillbaka till vackra Kreta detta året, så sjukt mysigt med alla palmer, havet, stranden och värmen! 
 
 

Helgmys i vintermörkret

Helgmys delux med nära och kära för att övervinna vintermörkret som blev kladdkaka, kortspel och Monopol! Men innan dess biomys med bästa vännen och såg Fantastiska vidunder och var man hittar dem som är verkligen så bra, som utspelar sig innan Harry Potter med självklart en uppföljare 2018! Men usch vad det är kallt..nu kom vintern orkar inte..ge mig sommar! När allting bara står stilla, nädu vintern du inte min melodi varför finns du för??
 
Kan inte bara vinterns höjdpunkt Melodifestivalen börja nu då
 
 

En speciell present till en speciell kille

Det är verkligen något speciellt att göra saker själv, när det blir så älskvärt! Detta blir det 4:e året jag fixar och trixar, Robin Stjernberg present i februari kommer bli så bra med London tema med resväska som present box detta året. Grattis video som jag jobbar med nu, kommer upp på Youtube den 22 februari!
 
Hoppas ni är med i Robins födelsedags video och present med att skicka bild och grattishälsning till min mail: thheresehenriksson@hotmail.com, men senast 19 februari
 
 

Bokningsförfrågan

 
Vid bokningen vill jag veta företagsnamn, adress och uppdragets omfattning (ändamålet med fotograferingen eller designen). Och sättet för och omfattningen av bildernas användning. Ni faktureras genom Cool Campany.
 
VÄLKOMMEN MED DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN
 
 
Ditt namn:

Din emailadress:

Ämne:

Meddelande:

Gott nytt år

Gott nytt år hjärtan! Så sjukt att det är 2017, vad hände med 2016?? Allt går så sjukt fort och snart ett år sen jag flyttade in till stan från landet, så denna nyår var verkligen annorlunda men med mycket lyxmiddag och kärleks bomb. Raketerna över Danmark, wow!! Nu fick äntligen lite tid över till minnen också men blev riktigt svårt att välja bilder från 2016 till årskalender 2017! Med fix och trix fick jag ihop den och den är nu beställd, ska blir roligt att få den med posten om några dagar.
 
Så sjukt gott med årets första pizza dagen efter nyår, mitt nyårslöfte gick sådär en sålänge men snart så... 
 
 
RSS 2.0