Tack Rixfm Festival, det blev allt en magisk kväll i Arvika!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack Malmö, för en otroligt fin Rixfm Festival!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack för ett galet bra Rixfm Festival i Norrköping, hej Malmö!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rixfm Festival 2014

Rixfm Festival 2014, Växjö 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilken skön Rixfm Festival som Växjö bjöd på

Rixfm Festival 2014, Växjö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotoackreditering

Vilken skön Rixfm Festival i Växjö i fredags, med fantastiska artister som bjuder på riktig live show! Robin Stjernberg´s berömda byxorna sprack hoppet, Amanda Fondell´s unika coola stil, magiska Melodifestival vinnaren 2014 Sanna och vi tog en sommar sväng med Mr.Saade. Jag fotograferade lite av Stjernberg´s signering, så fina kram bilder på honom och fans. Så mycket kärlek till den killen. Nu blir det nöjet att redigera mina bilder, har en hel del godbitar! 
 
Att ha detta, och fotografera grymma artister. Och fick gå upp på scen och ta bilder på publiken, vilket folkhav! Saknar Hanna Fransson på festivalen dock, hon visste vem jag var på Rixfm. Ingen bild på artisterna vid fotoväggen ens. För artisterna var bara i backstage tältet som jag tyckte var lite dåligt, som fotograf vill jag också ta bilder innan dom går upp på scen. Men detta var mitt första stopp av 5, på torsdag åker jag till Norrköping! Hoppas andra stoppet blir mindre stelt, men jösses vad jag är pepp!! 
 
 

Sommarens höjdpunk

Rixfm Festival 2013
 
 
 
 
 
 
 
Jag gör det igen, med mera självförtroende än någonsin! Jag fotograferar Rixfm Festival med fotoackreditering, denna upplevelse är helt obeskrivligt bra. Att få fotografera ett gäng härliga artister runt om i Sverige, imorgon hänger jag i Växjö. Så pepp, att jag blir snart övertaggad!! 
 
Upplev denna festivalen du också, kom till Stortorget i Växjö! Börjar kl.13.00 sen signering 15.00 Ulf Nilsson, 16.00 Robin Stjernberg och 17.00 Sanna Nielsen. Showtime 19.00! 
 

Festival dagar, när det är som bäst

Underbara juli du har varit helt fantastisk, min ledighet slutade på topp. Ångrade inte att jag åkte, Nyköping var så underbart mysigt!  Att det finns så fina människor ibland oss. Nu är jag delvis tillbaka till vardagen, men på fredag fotograferar jag Rixfm festival i Växjö! För jag har min fotoackreditering för Rixfm Festival i Växjö, Norrköping, Malmö, Jönköping som jag vet just nu tar jag bilder från scendiket! Men jepp blev Arvika också, fatta hur sjukt taggad jag är!! 
 
Nyköping´s festdagar 2/8-14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0