I put my heart on the line, for love

Eric Saade - Saadestripped part 2 @ Göteborg 26/6-15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

När dagar är som bäst

Tripp till fina Göteborg i fredags, där Eric Saade levererade en hel grym och mäktig show. Fick hel grymma bilder! Denna killen är sjukt bra måste jag säga, hej hopp för Saadestripped part 2! Att det inte regnade i Göteborg var ett under, helgen var perfekt. Men utan gps hade jag varit lost i Göteborg för real haha A girl from Skåne. Följ mig gärna på Instagram @thheresehenriksson
 
När dagar är som bäst och konserter på sommaren är det absolut bästa, nu börjar det kännas som sommar!
 
 
 
 

Midsommar helgen bjöd på kärlek

Hoppas ni har haft en fin helg! Lagom till midsommar helgen, leverarde Sverige "svensk sommar" Med spö regn och blandat med solstrålar som ville komma genom molnen, men vilken underbar midsommarafton det blev i fredags till slut med kärlek till grillat, härligt sällskap och min maräng tårta med massor av jordgubbar! Och midsommardagen fortsatte i solstrålens tecken ute på altanen, med mycket cravings dagen efter. 
 
Take time to do what makes your soul happy.
 
 
 

So tell me what your dreaming of

JTR @ Potatisfestivalen 2015, Alingsås
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Potatisfestivalen, baby

On the road, totaly love summer! Gjorde en tripp till Alingsås i helgen med min systerdotter, för att fira hennes födelsedag ännu mera. Och med detta var det min första festival för i år, så självklart blev det munkar och remmar. Det svenska vädret ändras för fort, men det var en hel skön dag fast regn. Fotograferade och träffade sköna grabbar vid namn JTR i deras hemstad till och med. Och jepp jag har solat, när jag ser brunare ut än JTR inomhus haha..
 
Kan ju redigera bilder hela veckan, så fina bilder det blev på dom. Kanske blir deras turné stopp i Halmstad också den 2 juli. 
 
 
 
 
 

See yourself trough my eyes, cause you're so beautiful

Robin Stjernberg @ Nykvarnsdagen, Nykvarn 6/6-15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magical perfection

I helgen gjorde jag äntligen min efterlängtade sommar tripp till Norrköping och Nykvarn, alltid lika magiskt och äkta känsla att fotografera Robin Stjernberg! Han är nog den mest gosigaste och underbara älskvärda artisten som har fångat folks hjärtan. 
 
En riktigt bra nationaldag och mycket glädje med bästa.
 
 
 

This is my kingdom in the sky

Måns Zelmerlöw - The Heroes Tour 2015 @ Väla Pink Party in Helsingborg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Väla Pink Party 2015

Självklart tog jag en sväng till nordens bästa köpcentrum i lördags! Väla Pink Party 2015, gjorde allt en lyckad artist bokning! Herregud vad mycket folk det kom, Måns Zelmerlöw lockade ca 15.000 pers till Väla köpcentrum. Det var en perfekt och grym kväll, fick så sjukt fina bilder på Eurovision vinnaren 2015 men också på pop drottningen Carola och "Frost" prinsessan Annika Herlitz. Inte världens bästa insläpp på detta partyt, men fick ändå bra plats som förra året och det är så otroligt roligt när man väl är där! Väla köpcentrum har för tredje året en konsert på en pakering utanför Helsingborg, där man har shoppat för en biljett. Nytta med nöje! 
 
Tack Blogg.se för en toppen bra push på startsidan! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0