Molly följer med RIX FM Festival

Denna glädje och lyckorus att älskade Molly Sandén följer med RIX FM Festival i sommar igen! Med ett trovärdigt och frimodigt svenskt nytt album, hoppas jag det blir många av festival städerna. Verkligen en sommar förälskelse att fotografera guld. Som jag längtar och ser fram emot till premiären av RIX FM Festival turnén i Kristianstad 29 juli! 
 
Ses i sommar! 
(Uppdaterar blogg design, om inte allt är på rätt plats)
 
 

Margaret // RIX FM Festival

Super coola Margaret följer med RIX FM Festival på deras turné denna sommaren igen! Helt underbart när det har varit jätteroligt att fotograferat henne innan. Ska bli riktigt festligt och grymt med hennes låt "In My Cabana" från Melodifestivalen. 
 
 

RIX FM Festival

Nu har RIX FM Festival börjat avslöja sommarens artister, kommer bli en mäktig och magisk festival med återkommande Darin, Rhys och Mike Perry samt att en super festlig stämning med Mendez! John Lundvik och Chris Kläfford kommer skapa en fantastisk magi. Hoppas jag också får fotografera Molly Sandén och Robin Stjernberg på årets turné igen.
 
Ska bli så otroligt roligt att få uppleva detta igen, större än någonsin
Ses i sommar! 
 
 
 

Freebird tröjorna är här

Äntligen kom mitt paket från netshirt.se! Beställde ny huvtröja med mitt eget fotograf märke i bomber jacka stil och en vanlig t-shirt topp, blev jättesnygga! Supernöjd, och en fullträff av kärlek när jag är ute och fotograferar med min nya skönhet Canon EOS 80D.
 
Nu ska jag bara få mina fotoackrediteringar beviljade inför sommaren
 
 
Älskar hur snyggt typsnittet blev på min frihets fågel 
 
 

Summer lovin

 
Det härligaste sommarvädret! Är helt ljuvligt underbart och mysigt, tänk om det kunde vara sommar alltid! Att man känner sig mera fräsch och fräknig när man är brun, min sommar kärlek till Helsingborg och havet. Men längtar ihjäl mig till älskade Kreta, den mest vackraste ön jag vet. I juni kommer jag njuta av lyx en hel vecka och glömma bort tråkig vardag.
 
 
Eurovision song contest 2018 finalen gick också av stapel i lördags, riktigt galet att Benjamin nästan tog hem det! 2:a efter jury poängen men Sverige hamnade tillslut på en 7:e plats. Men han är helt enastående på scenen, hade varit helt fantastiskt att fotografera Benjamin igen på RIX FM Festival i augusti, nu när festivalen äntligen har börjat avslöja årets artister! 
 

Summer bliss

 
Kärlek till sommarvärmen och helgens perfekta lycka! Det är något speciellt och mysigt att bo vid havet och bara cykla till allt runt sundets pärla Helsingborg, och snart är det långhelg igen med glädje och grillning med familjen. Kan sommaren stanna för evigt! Men det härligaste att jag är brun innan vi åker till vackra Kreta nästa månad, längtar ihjäl mig nu! 
 
 
RSS 2.0