You´re amazing, that´s what you are.

Danny lever verkligen för musiken och dansen, det ser man verkligen på scenen! Hoppas han stannar där, roligt att han ser upp till barnen och ungdomarna dans och gästar Funkykidz/Blizz. Härlig stämning i Helsingborg Arena, men det mest otänkbara hade han på sig och det är svarta kläder mot svart bakgrund med för lite ljus effekter. 

Fick ett par bra bilder, men att se och höra denna killen i Skåne är guld värd. Säger bara en turné snart hade inte suttit fel! Sverige behöver denna killen igen på scenen, kanske en latino turné med det nya albumet? Hade blivit en perfekt sommar. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gran Canaria, baby! I´m coming back soon..

Julen 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback on Rixfm Festival Jönköping 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never forget to let your fire shine

 
 
 
 
 
 
 
 
Robin Stjernberg @ Holmgrensbil, Karlskrona 2013

I guess I'm still broken but with you I will be fine

Robin Stjernberg @ Karlskrona
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack Karlskrona!

 
 
 
 
 
 
 
Otroligt rolig roadtrip till Karlskrona i lördags med fina vänner och hade mys i en bilaffär med Robin. Mina bilder är så sjukt bra! Ljuset var perfekt, älskade den där ledskärmen. Helt magiskt, så mycket känslor och kärlek till denna killen. Åh, så bra det var! Rena lyckorus av honom, han är inte omänsklig men ibland tror man det med den rösten. Robin kom fram när vi stod vid scenen och sa att det var roligt att se oss där så tidigt och visst ska vi ha det roligt och sen vi fick en slängpuss! Och vi fick veta lite smarriga hemligheter också, ödmjukare person har jag aldrig träffat i mitt fotograf liv. 
 
Tacksam för alla underbara stjernor jag har träffat, denna resa var värt allt fast jag nästan dygna för denna killen så galet övertrött efter 8 tim resa fram och tillbaka från landet i Skåne. Men ett Robin minne rikare. Fortsätt rösta på Robin´s hitvarning "Pieces" på Rix topp 6 som ligger på 2:a plats http://www.rixfm.se/rixtopp6klockan6
 
Kram alla fina.


Fredagsmyz

Äntligen fredag och jag är sjukt peppad på denna helgen!! Det blir riktig fredagsmyz idag, måste ha allt klart ikväll också för tidigt tidigt imorgon tar jag med min baby och en roadtrip till Karlskrona, vi kommer rocka Blekinge tillsammans med helt fantastiska vänner! Och är inte detta galet om en månad fyller jag år, fotograferar Robin i Hässleholm på min födelsedag den 7 dec och träffar stjernor igen! Vad hände, det var ju precis sommar?! Robin Stjernberg klättra på Rix topp 6 med hans magiska Pieces!! Han ligger 2:a, så fortsätt rösta så han kommer 1:a! http://www.rixfm.se/rixtopp6klockan6
 
Jäkla vad glad jag blir av denna killen! Fick ett underbart RT på Twitter igår, men saknar sommaren och Rixfm festival! Jag har aldrig haft en roligare sommar tillsammans med underbara vänner, kameran och goaste Robin såklart. Känns som jag har tusen bilder jag inte har lagt upp, hittar grymma bilder från Robin´s sommar turné i Trollhättan! Glömmer aldrig denna resan, solbrillorna av för en grym sommar dag! 
 
 
 Embedded image permalink
 
 

We pick up the pieces that are left of us to find

På lördag kör jag en roadtrip till Karlskrona och sätter denna staden på min fotografi karta. Och fotografera Robin Stjernberg, när han kommer till Holmgrens bil för att mysa med oss. Hade aldrig trott att jag skulle knäppa så mycket bilder på denna stjärnan, så hejsvejs en sömnlös helg igen. Kommer fotografera Robin tre gånger till detta året om inte mera kanske, är inte detta galet. Kommer bli super! Lovar han är inte omänsklig, fast man kan tro det ibland..haha! Upp för tidigt på en lördag och göra en underbar resa med fina nya vänner, jag är så otroligt tacksam att jag har hittat så fina vänner genom Robin. Så pepp att ha kramkalas i en bilaffär och att äta smarrigt godis, tårta, få en ballong, kolla batmobil och leva på cola! Om rykten stämmer finns där en hoppborg, något för barnasinnet tro?! Vi ses väl där? 
 
Försöker få upp min och Amandas blogg http://robinstjernbergsfansite.blogg.se (gör layouten själv, inte klar) där det endast kommer vara våra egna bilder på Robin, sålänge kan ni följa vår fanpage https://www.facebook.com/robinstjernbergsfansite Så häng med oss på vår resa!
 
Glöm inte att lyssna och rösta på "Pieces" på Rixfm! http://www.rixfm.se/rixtopp6klockan6
 
 
 
 
RSS 2.0