Never forget to let your fire shine

Åh, vilka annorlunda dagar det har varit. När vardagen fylls av både tårar, skratt, lång resa, vänskap och lycka. Så läskigt att man kan komma närmare sin släkt som man aldrig träffar, bara för någon går bort. Men man ska uppskatta det lilla man har på denna jord, att allt händer av en anledning. Hittade denna kille i Norrtälje i lördags, där han levererade en grym spelning på scenen! Att jag skulle resa så här mycket trodde jag aldrig. Men det är värt varje krona. Samtidigt blir jag så glad att se hans lycka på scenen och han får leva sin dröm. Och när ljuset och effekterna är hur snyggt som helst, så mina bilder blir bara så mycket godis! Slutar aldrig förvånas hur gudomligt bra Robin Stjernberg är, denna talang och magiska röst!
 
Men fy vad det har blivit mörkt nu, ogillar verkligen att vi har ändrat till vintertid. Detta var sista giget med Robin innan julen och Julgalan slår upp sina dörrar. Längtar lite allt att ta fram pyntet och få det mysigt med allt som hör julen till. Jag har uppdaterat min blogg layout, så den kan se lite konstig ut tills jag har fått rätt på alla html koder. Kram på er! 
 
 
 
 
 
 

Therese Henriksson

 
Therese Henriksson. Helsingborg, nordvästra Skåne
Fotograf & Grafisk designer
 
Fotograf med Canon EOS 80D och grafisk -webb designer som skapar frihet med kreativ förmåga, jag lever för detta och jag älskar det. Arbetar med ett unikt öga med det kreativa som fotograf, grafik designer och webb designer. Har passion och ett stort hjärta för konsert och festival, där av intresset av musik och artister med underbara personligheter. Mina rötter tillhör nordvästra Skåne i Sverige och att bo på landet kan vara en utmaning men samtidigt känna frihet. Har bakverk, musik, resa, mode och heminredning och tv-serie begär.

Kontakt och bokning:
therese.henriksson83@gmail.com

Ni faktureras genom Cool Campany

Mäktiga SjungGung i Lund

Men hejsvejs, här hände det inte mycket! Hoppas jag kan ändra på det, fast det regnar, regnar och regnar.
 
Mina två absolut favorit saker just nu är att fotografera konsert och en viss Stjernberg, medan vädret är allmänt ruggigt och sjukt tråkigt är det så mysigt med inomhus konsert. Det blir otroligt mäktigt och fint, med olika effekter. Men samtidigt är det mycket svårt att få dom här toppen bilderna, som är mycket jag. Vill bli bättre på att fotografera inomhus och få klara fina bilder, men måste ha så hög ISO som 1600 lika med brus.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0