När sommaren är som bäst

 
Sommaren 2017 kommer bli fantastisk! Fotograferar Diggiloo och Melodifestivalen 2017 vinnaren Robin Bengtsson när turnén kommer till Landskrona och Halmstad, nu hoppas jag på fotopress till Rix fm festival turnén också. 

You are gold, baby. Solid gold.

Kändes så bra att vara tillbaka i det tropiska paradiset på denna vackra ö! Dagar som dessa i livet är värda guld, så skönt att inte tänka på vardagen en hel vecka. 
 
Underbara och älskade Kreta, hoppas vi ses snart igen
 

RIX FM Festival

Äntligen är han tillbaka till RIX FM Festival 2017, har så saknat honom där! Har nästan glömt bort alla fina bilder jag har på honom från festivalen. Han följde med turnén senast 2014, nu kör vi den bästa festival sommaren med fotopress detta året också förhoppningsvis! 
 
Robin Stjernberg // RIX FM Festival 2014

Viking Line Cinderella Weekend

Babe, så jäkla bra och oförglömlig kryssning helg! Detta är lycka i livet med världens bästa, mådde så otroligt bra med dom jag älskar. Älskar att resa och komma bort från vardagen, vill mår så här bra varje dag. 
 
 

En efterlängtad roadtrip helg

Äntligen en efterlängtad roadtrip helg till Stockholm och träffa fina vänner! Så peppad på kryssning helg på Viking Line med världens bästa som droppade en radio version av hans senaste singel "Feed On My Love". Just love it! In och lyssna på Spotify! 
 
Robin Stjernberg // Nyköping 2014
Photo: Therese Henriksson
RSS 2.0