Ya'll call it a moment, I call it life.

Känner mig som en stammis snart på Helsingborg arena, när jag skickar mail om fotoackreditering hela tiden. Men jag tar alla tillfällen det finns att fotografera, att utveckla min teknik. Blir Funkykidz i Helsingborg den 16 maj. 
 
Nu blev jag mer lättnad över mina bilder från The Fooo konserten, deras manager tyckte dom var jättefina! Och dom ska sammanställa alla bilder från turnén snart, så kanske mina bilder kommer upp utanför min blogg. Hade varit så otroligt roligt! Så kul att jag har fått kontakt med Daff genom mail, hoppas jag kan åka till Karlshamn och fotografera killarna 16 Juli. Men nu får tiden gärna rusa fram till torsdag, då blir det Robin Stjernberg gig i Hässleholm! 
 
Några av mina bilder på Julgalan´s omslagbild på Facebook, fantastiskt! 
 
 
 

Lovely springtime

Det var riktigt härligt att vara ute på fotopromenad, igår gick jag ut för att fota våren i Helsingborg. Denna vackra skapelse kom äntligen, känner frihet! 
 
 
 
 
 
 
 

The Fooo Experience

The Fooo @ Helsingborg Arena 17 April 2014
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Fooo Party

Tuff och cool stil, killarna i The Fooo kan verkligen göra en show till ett party! Konsert fotograferingen i Helsingborg Arena, blev minsann intressant. Först och främst, dröjde allt! Att jag skulle få komma in och fotografera. Tur man har backup på namn och mail i mobilen. Och presskorten var armband, jag hade velat hellre ha kort och band. Men så otroligt stort att jag kom in ens, hela upplevelsen är fantastisk! 
 
Inomhus effekter är svårt, måste bli bättre men jag vet att detta ska sitta i min ryggrad har fotograferat tusen gånger snart, men kände nog stress och press på mig på något konstigt sätt. Grymma effekt bilder blev det ändå...känner ändå dragningskraften att söka fotopass till Östersjöfestivalen när dom gigar den 16 Juli i Karlshamn som är utomhus! 
 
 
 
 

Inside out, up and down

Oscar Zia @ Peugeot bilcentrum, Malmö 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby, yes we can

Alltid ett nöje att fotografera detta charmtrollet, litet gig men härlig stämning på Peugeot bilcentrum igår i Malmö. Märkte att bara dom nämaste fansen hade tagit sig till en bilfirma utanför Malmö för att se Oscar Zia. Det var dåligt med skrik, tyckte jag. På drygt 100 pers som kom till signeringen. Synd att jag inte kan åka och fotografera honom mera, för då hade han säkert känt igen mig från i somras. Men kanske en raodtrip till Malmö igen den 29 maj. 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't know how to dance

Imorgon drar jag till Malmö, Oscar Zia gigar och signerar på bilcentrum Peugeot. Är det verkligen Rixfm festival 2013 i Göteborg, sist jag fotograferade Zia?! Men vilken fantastisk rolig sommar, time flies.
 
Nästa vecka blir det att fotografera the Fooo, bra start på påsken! Som kommer bestå av en hel del bildredigering. Och känner folk igen mig eller har jag snygga kläder, när dom kollar?! Hmm..undrar hur det blir efter The Fooo konserten i Helsingborg när jag fotografera dom från diket. Kommer bli sjukt roligt och intressant hur detta ska sluta, det får gärna bli 17 April.
.
 

Update

Sommaren har inte ens börjat, men wow Danny, Helena Paparizou, Alcazar till Julgalan 2014 i Helsingborg Arena! Så tycker det är konstigt...inte ett ljud från Rixfm festival när datum släpps till årets festival turné i sommar. Och den turnén brukar börja i Juni! Men wow, grymt snygga bilder av Rockfoto från Annexet på The Fooo debut konsert. The Fooo kör tungan i scenen som Saade gjorde! Intressant med fotopass i Helsingborg Arena, jag kommer vara så övertaggad och nervös den 17 April! Men älskar att vara bakom kameran, och fattar fortfarande inte att Daff vill ha mig på plats och fotografera för skivbolagret som uppdragsgivare! Kommer jag verkligen få mina bilder publicerad på ett annat sätt, vill han ha mig på plats fler gånger, ta betalt för mina bilder? 
 
Och hejsvejs html koder! Har gjort lite update på blogg designen, men min blogg är bättre minsann. Nu känns den mer som jag! 
 
 
 

Breathe.

Just wow, jag fotografera The Fooo konsert för Daff och skivbolaget i Helsingborg Arena den 17 April!! The Tivoli tar bara in "press" till fotoackreditering, jäkla stort att jag kommer in på arenan ens! Känner ingen press på mina bilder..Åhh, men så roligt att se mina bilder utanför min blogg! Nicolaiskolan i Helsingborg använder min bild till sin musikal audtion.
 
En doft av sommar av Zia´s debutalbum! Så sjukt härligt, så otroligt bra jobbat. Blir nog en roadtrip till Malmö och fotografera charmtrollet på signeringen. Och stor kärlek till Robin´s feat låt Thunderbolt! Kanske Robin´s nya sound, plattan kommer bli grym! Hans texter, omänskligt bra. Men hejsvejs, pollenallergi...roligt att du vill titta fram, blir sjukt trött av detta! Seg hela dagarna...
 
 
RSS 2.0