It is never too late to be what you might have been

Fick ett helt otroligt fint mail av en fotograf igår! Hon får inte skriva så fint..Hon är helt underbar, blev sjukt peppad! Vill bara ge henne en kram, kommer absolut satsa på detta nu! Har fått grym inspiration från hennes blogg.
 
Vet inte vad jag ska säga först! Hon tycker jag är jätteduktig och det är bara att satsa järnet, det man brinner för! Hade varit grymt att ha praktik hos henne men att få följa med på någon konsert eller liknande, eller kanske någon fotografering utomhus, där jag assisterar och fotograferar är bara så toppen! Prata tips någon dag och hjälpa mig med redigering. Men hur tusan skriver jag tillbaka...Såklart jag vill! Att börja lära känna henne mera än bara genom twitter och fb. Bara det är sjukt roligt! Hon har så mycket talang denna tjejen och grymt söt.
 
Vart var min lilla sol idag och blåsten gjorde det inte bättre?! Men det blev iallafall att jag testade lite ny foto teknik idag, vatten splash! Det var inte den bästa dagen, men blev ganska nöjd ändå. Fick ihop någon bild...men skulle ha varit mera sol...min otur. Vädret var ju på topp igår! Detta måste göras om en varm sommar dag, det var riktigt roligt!
 
Vi hörs, imorgon är det mysiga fredag men nu ska jag tänka på vad jag ska skriva till Hanna!
Kram